2777
2789
عنوان

چقد من تنها و بی کسم. دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 25 پست

گلم یه سرگرمی واسه خودت درست کن مثل کارای دستی یا یه تابلو فرش بباف من که انقدر تابلو فرش دوست دارم مدام سرگرم هستمتازه وقت کم میارم خیلی کار با کلاسیه و بعدشم هر کس بیاد خونه شما کلی پز میدی ...

درست میگی تو جمع بودن خیلی هم خوب و لازمه ولی حالا که شرایط اینه چاره ای نیست ، برو کلاسی که دوست داری زبان ، ورزش ، خیاطی ،.. هر جی دوست داری کلی سرگرم میشی و اونجا دوست پیدا میکنی که میتونی باهاشون خودت بری پیاده روی ، خرید ، دوره ی زنونه و ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بچه که اومد بدتر میپوسی تو خونه.مردا خیلی ازادن واقعا    

بخدا امروز دلم خیلی گرفته ب هرکیم میگم بریم بیرون یا با خونواده زنش میخواد بره یا خودشون میخوان برن خرید. همش ب بی کسیم فک میکنم اشکم درمیاد 

خیلی دلم میخواست الان کانادا پیش خونوادم باشم.....ولی حیف اونام اینجان😆😆😆
تازه بچه که اومد بدتر میپوسی تو خونه.مردا خیلی ازادن واقعا    

باز بچم دنیا بیاد سرم ب اون گرمه الان خیلی تنهام 

بخدا امروز دلم خیلی گرفته ب هرکیم میگم بریم بیرون یا با خونواده زنش میخواد بره یا خودشون میخوان برن ...

عزیرم الان اکثرا دوست دارن تنها برند بیرون.ادم گریز شدن.حالا ایشالا بچه میاد دیگه وقت سر خاروندن هم نداری 

منکه توشهر خودم غریبم چی بگم............با هیچ کس وهیچ چیز این بشرنمیتونه رابطه برقرار کنه کلا منزوی ...

منم داداشام و عمو و عمه هام تو این شهرن خواهربرادراش هستن دوستاش هستن ولی با کسی رفت و امد نداره.فقط دلم ب این خوشه ک بچم دنیا بیاد باهاش سرگرم بشم 

عزیرم الان اکثرا دوست دارن تنها برند بیرون.ادم گریز شدن.حالا ایشالا بچه میاد دیگه وقت سر خاروندن هم ...

خداکنه این دوماه زودتر تموم شه سرم ب بچم گرم شه. ولی تصمیم گرفتم همش تو خودم باشم تا اینم ب خودش بیاد

منم داداشام و عمو و عمه هام تو این شهرن خواهربرادراش هستن دوستاش هستن ولی با کسی رفت و امد نداره.فقط ...

من اینجا هیشکیوندارم با اینکه شهرخودمه همه تهرانن همه جز مامانم اینا اونم ک اختلاف داره نمیزاره برم

گفتم ببینمت شاید که ازسرم دیووانگی رود.......زان دم که دیدمت دیووانه ترشدم دیووانه ترشدم  
من اینجا هیشکیوندارم با اینکه شهرخودمه همه تهرانن همه جز مامانم اینا اونم ک اختلاف داره نمیزاره برم

خیلی بده غربت و تنهاییی. ازین ب بعد خودم میرم بیرون مگر اینک یکم دلم واشه