2777
2789
عنوان

ق ت ل

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 73 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هی بابا

شما کجایی هستی حالا باز بهش بگم شاید قبول کنه یجوری میبرم زایمان کنه بعد میگه بچه مرده بدنیا اومد کسی هم اونوقت چیزی نمیگه بهش

من خودم شرایطشو ندارم ولی از خدام بود بگیرم ازش بزرگش کنم

والا اون رو نمیدونم اما بجه رو از بیمارستان تحویل میگیرن بعد میرن میدن پرورشگاه

منم اینو پیشنهاد دادم بهش ولی گفت بدون شناسنامه زایمان میکنن حتما اخه ایشون سزارین هستن و بدون مدارک نمیتونه زایمان کنه گفتم زایمان کردی بزاری بهزستی بیایی بگی مرده بدنیا اومد

میگه بچه قبلیم ده روزگی که میخواستیم بریم برای شناسنامه از ثبت احوال زنگ زدن چرا نیومدین شناسنامه بگیرین تا چند روز دیگه نیایید پلیس پیگیری میکنه و این حرفها

مبتونن با مجوز دادگاه بچه رو بدن پرورشگاه قانونی چند سال بعدم برن سراغش

زنه میخواد بعد اینکار طلاق بگیره شوهره هم بچه رو نمیخواد کلا دیگه کسی سراغش نمیره درضمن روستا زندگی میکنن زنه میگه نمیتونم بزارم بهزیستی رو برگشت به خونه رو اون وقت ندارم

زنه میخواد بعد اینکار طلاق بگیره شوهره هم بچه رو نمیخواد کلا دیگه کسی سراغش نمیره درضمن روستا زن ...

بچه بمونه بدبخت شه بهتره ؟

یا باید مسئولیتش و گردن بگیره یا بزاره بهزیستی

به بقیه بگه بچه مرده

واقعا میخوا ببینی بقیه چ میگن یعنی واقعا خودت نمیدونی مغزم متلاشی شد ی نوزاد بی دفاعتو ک میخوا طلاق ...

نمیتونه بچه رو با خودش ببره اخه شرایط نگهداریشو نداره شوهره هم بچه رو قبول نمیکنه میگه نمیخوام