2777
2789
عنوان

تا وقتی که

241 بازدید | 36 پست

زندگی هم سن و سالام رو نبینم و نشنوم حالم خوبه از زندگیم راضیم،اما بیرون میرم میبینم دخترا چطوری تنهایی بیرونن یا یکی از اشناهارو میبنم ک تنها بیرونه یا اینکه دوستام از پارتنرشون میگن واقعا افسرده میشم،دلم میگیره🥲هزاااارباااار غصه خوردم برا زندگیم اما بازم پذیرفتم و خودمو زدم به بیخیالیی...مامان با اینکه نباشی میمیرم ولی برا چیزایی که نذاشتی و نمیزاری تجربه کنم هیچوقت هیچوقت نمیبخشمت:(یعنی اون دنیا خدا بهت میگه چه حسرتایی تو دلم گذاشتی؟؟من ک نمیتونم الان بهت بگم،هم از خودم متنفرم هم از تو...تنفر به تو و درعین حال عاشق تو بودن،پارادوکس!

گویند که هر تیره شبی را سحری است:(
بمیرم کاش مادر آگاهی داشتی کوتاه نیا از حقت هیچوقت در مقابل هیچ کس

خدانکنه عزیزم،نمیتونم از حقم دفاع کنم در مقابلش نمیدونم چرا ،شاید چون تحمل قهراشو ندارم ،همیشه میگم ولش کن مهم نیست ،نمیخام ناراحتش کنم🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی اصلا تنهایی بیرون نمیری

چند سالته مگه

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
نه،۲۰

خیلی هم چیز خاصی نیست محیط بیرون،مخصوصااگه دوستان خوبی نداشته باشی،ولی معلومه دختر خوبی هستی،قدرمادرتوبدون،واسه خودت میگه

ولی بشین باهاش صحبت کن وخیالش روبابت بیرون رفتن راحت کن،بنظرم میترسه که تنهابری بیرون

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
خدانکنه عزیزم،نمیتونم از حقم دفاع کنم در مقابلش نمیدونم چرا ،شاید چون تحمل قهراشو ندارم ،همیشه میگم ...

همین دیگه چون از کودکی برای اینکه دلشو بدست بیاری مدام باید کارهایی انجام میدادی که راضیش کنی الانم الگوی کودکی رو داری ادامه میدی الان دیگه بچه نیستی به محبت روزی نیاز داشتی ولی اون روزها گذشته و گذشته تاییدگرفتن محبت گرفتن رو که بذاری کنار اونموقع قوی میشی و از زندگی و از خود واقعیت لذت خواهی برد خودتو قوی کن

خیلی هم چیز خاصی نیست محیط بیرون،مخصوصااگه دوستان خوبی نداشته باشی،ولی معلومه دختر خوبی هستی،قدرمادر ...

دوسش دارم خیلی که اعتراضی نمیکنم بهش،اما تو خودم خیلی غصه میخورم،من همش میخندم اما تو خنده هام به این فکر میکنم کاش میمردم،،ولی خدا مرگ هم ازم دریغ میکنه😄

همین دیگه چون از کودکی برای اینکه دلشو بدست بیاری مدام باید کارهایی انجام میدادی که راضیش کنی الانم ...

اخه تنهام با اونم نتونم حرف بزنم دیگه کسیو ندارم🥲از نه شنیدن میترسم یه موضوعی رو چند ماهه میخام بهش بگم ولی چون میترسم بگه نه همش امروز و فردا میکنم اخرم نمیگم.

اخه تنهام با اونم نتونم حرف بزنم دیگه کسیو ندارم🥲از نه شنیدن میترسم یه موضوعی رو چند ماهه میخام بهش ...

دوست پیدا کن یکی که چندسال از تو بزرگتره شکاف نسلها هست بینتون چه لذتی داره حرف زدن باهاش الانمجازی واقعی کلی موقعیت هست برای حرف زدن و دوست شدن با دیگران امتحان کن نهگفتن رو میبینی چه لذتی داره

من ۴۰ سالمه چون یه مادر بیعاطفه داشتم و کلی مثل تو ضربه خوردم الان دخترمو روی سرم میذارم ۸ سالشه پایه همه بچه بازبهاش فاز گرفتناش هستم معلومه اگه نباشم راحت حذفم میکنه و میره سراغ دوست ولی من قوی بارش اوردم نمیخواممثل خودم بشه

دوسش دارم خیلی که اعتراضی نمیکنم بهش،اما تو خودم خیلی غصه میخورم،من همش میخندم اما تو خنده هام به ای ...

این چحرفیع،خدانکنه

برابیرون رفتن ؟نترس اینقدربی بیرون که خسته بشی

دوست پیدا کن یکی که چندسال از تو بزرگتره شکاف نسلها هست بینتون چه لذتی داره حرف زدن باهاش الانمجازی ...

احترام به مادر واجبه

مگه میشه بامادرحرف زدن لذتی نداشته باشه

مال صدقرن پیش که نیست مادرش که میگی شکاف نسلی ها

این چحرفیع،خدانکنهبرابیرون رفتن ؟نترس اینقدربی بیرون که خسته بشی

کلا،دوست دارم با عشق ازدواج با دوستی قبل ازدواج اما مامانم به ازدواج سنتی معتقده،سنشم زیاد نیستااا متولد ۵۸ هست مامانم

کلا،دوست دارم با عشق ازدواج با دوستی قبل ازدواج اما مامانم به ازدواج سنتی معتقده،سنشم زیاد نیستااا م ...

بشین صحبت کن بامامانت

بهترین راه همینه