2777
2789
عنوان

تا وقتی که

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست
نمیتونم تا میام حرف بزنم گریم میگیره اصلا قدرتشو ندارم همش میگم ولش کن ولش کن

عزیزم چقدرخوبی

ماشاالله بهت

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوب نبست ضعیفه

از لحاظ اینکه احترام گذارده گفتم

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
از لحاظ اینکه احترام گذارده گفتم

اگه بچه ای والدینش اونقدر درکش کنن از همون اول اول نوزادی و محبت کنن و احساس امنیت رو درش پرورش بدن خیلی راحت مخالفت میکنه و برای حق و حقوقش میجنگه دختر من ۸ سالشه وقتی با ما مخالفت میکنه یعنی من و پدرش شوهرم ذوق میکنه از جسارتش چون بهش بها دادیم

اگه بچه ای والدینش اونقدر درکش کنن از همون اول اول نوزادی و محبت کنن و احساس امنیت رو درش پرورش بدن ...

درسته بایداینقدرراحت باشه که بتونه الان بامامانش درددل کنه

شماهم فعلابچتون سنش کمه بزرگتر بشه مشکلات هم بیشتر میشه

درسته بایداینقدرراحت باشه که بتونه الان بامامانش درددل کنهشماهم فعلابچتون سنش کمه بزرگتر بشه مشکلات ...

اره ولی همون مشکلاتم با رفاقتم باهاش جوری مدیریت و نظارت میکنم که به استقلالش و عزت نفسش اسیب نزنم

اره ولی همون مشکلاتم با رفاقتم باهاش جوری مدیریت و نظارت میکنم که به استقلالش و عزت نفسش اسیب نزنم

آفرین درستش هم همینه،موفق باشید

اینقدر دنیا بی در و پیکر شده که هرچی فاصله بگیری روان سالم تری داری مثلا فکر کردی بیرون چه خبره؟ یا فقط ظاهر ادما رو میبینی من همیشه حسرت میخوردم چرا نباید دوتا دوست داشته باشم که باهاشون برم کافیشاپ اونجا دوست ها رو پیدا کردم و اتفاقا بیرون هم میرفتیم ولی یچیزایی ازشون دیدم تا همین الان حالم از خودم بهم میخوره اینقدر هالو و نفهم بودم که نمیفهمیدم اینا فقط سواری گرفتن ازم تا وقتی که تو یه مدرسه بودیم چون خونه هامون کنار هم بود مامانم ما رو میرسوند مدرسه و ظهر برمیگردوند با ماشین اینم میبردیم یا هرجا میرفتیم اینم میبردیم تا دانشگاه قبول شدیم و راهمون جدا شد بیا ببین چه سر و کونی تاب داد برام فقط واسه سواری گرفتن بود خیلی حالم بد شد چندساله ندیدمش حتی بابام فوت کرد فقط دوتا تعزیه رو اومد بعدشم بلاکش کرد به همین سادگی این یه نمونه اش بود بخام بگم زیادن

اینقدر دنیا بی در و پیکر شده که هرچی فاصله بگیری روان سالم تری داری مثلا فکر کردی بیرون چه خبره؟ یا ...

حرفت کاملا درسته و دوست تا زمانیکه ضعیف باشی جز دردسر و اسیب چیزی برات نداره ولی فرق تو با ایشون اینه شما تجربه زیست داری و چندسال دیگه بهتر عمل خواهی کرد ولی ایشون اگر بخواد همینجوری بمونه هیچوقت هیچی یاد نمیگیره

حرفت کاملا درسته و دوست تا زمانیکه ضعیف باشی جز دردسر و اسیب چیزی برات نداره ولی فرق تو با ایشون این ...

کاملا درسته بعضی چیزا رو تا با گوشت و پوست حس نکنی تجربه نمیشن و فکر میکنن حسرت بزرگی رو دلشوره در صورتیکه وقتی واردش بشن میفهمن چی به چیه من مامانم خیلی آزادم میزاشت تو همه چی ولی من الان پشیمونم کاش مامانم محدودم میکرد راحت تر زندگی میکردم