بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیز دلم چند سال پیش خبر خودکوشی چند تا بازیگر معروف پولدار رو شنیدیم یا چهره های مطرح مثلا یه آشپز بین الملی بود که تو اوج ثروت و شهرت و موفقیت و یه خنواده ای که مشکلی نداشت زن و بچه هاش همه اوکی و موفق خودکشی کرد این به پولشون ربطی نداره یه جاهایی آدم تو زندگیش فکر میکنه همه تلاشی که کرده و دستاورد هاش بی فایده بودن و دیگه چیزی نیست که حالشو خوب کنه دقیقا تو اون مرحله ای از زندگی این اتفاق میوفته که هیچ خواسته ای نداری دیگه و هرکاری میخای انجام بدی میگی این کارو بکنم که چی بشه!به چی رسیدم که حالمو خوب کرد؟و جوابی براش نداری....
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋
میدونم من میگم وقتی حتی ثروتمند باشی ممکنه بچه روزی خودشو بکشه فرزندی به این دنیا نیاری بهتره
واقعا نظر منم اینه اگه بچه ای رو تو این وضعیت به این دنیا بیارم ظلمی بهش کردم که هیچ وقت نمیتونم جبران کنم به دنیا بیاد چی رو ببینه وقتی خودم نمیدونم تا ماه بعد چه بلایی سر این دنیا میاد
من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋