2777
2789
عنوان

جنگل خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 48 پست
تک وتوک نیست فقط خبرها بیرون نمیدن

حالا این تاپیک چه ربطی به این حزیره داشت کلا قضیه اینجزیره متفاوته این کثافت کاری نوعی بیزینس و سازماندهی شده بوده بخاطر این سرو صدا کرده پروندش تقریبا امنیتی شده وگرنه تجاوز که همه حای دنیا هس

تو با این طرز فکرت بچه نیار امثال شما همون بهتر با سگ و گربه همنشین بشین بچه ، پدر و مادر آگاه و فه ...

یه آیه از قرآن هست که میگه بعضی از انسان ها از حیوان پست تر اند

منظور این نیست حیوانات بدن این که میگه مقام اندازشون کم تر

آدم هم نشین اون گربه سگ بشه بهتره تا با آدم ها بد باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه گناهه حتما !!نمیتونی نیار حق نداری دیگران رو ناامید کنی از زندگی ناامیدی از شیطانه و امثال تو درس ...

عزیزم اسی بیشتر نگرانه و به نظرم حقم داره واقعا وضعیت پیچیده ای هست ما ام نطر شخصی خودمون رو میگیم گلی جون

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

باشه اصلا یه جزیره جفری اپسین تو ایران هم داریم گوشت نوزاد شکنجه شده میخورن باور پذیره برات اصلا؟

وووی اینا دست خودشون نیست یک عمر قبله امالشون جای دیگه غیر از وطنشون بود الان که نفرت از قبله امالشون همه گیر و جهانی شده میان اینجا اینجوری خودشونو خالی میکنن

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یه آیه از قرآن هست که میگه بعضی از انسان ها از حیوان پست تر اند منظور این نیست حیوانات بدن این که می ...

الان تو خودت رو حزو آدمهای خوب تقسیم بندی میکنی با این حد از یاس از رحمت خدا ؟!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
وووی اینا دست خودشون نیست یک عمر قبله امالشون جای دیگه غیر از وطنشون بود الان که نفرت از قبله امالشو ...

دقیقا یه عمر تو مغزشون کردن آمریکا بهشت رو زمینه حالا گه گند کاری هاشون رو شده میگن همه کشور ها همینطورن تازه میگن اسناد جدیدی قراره رو بشه که جزیره اپسین در برابرش گم میشه

عزیزم اسی بیشتر نگرانه و به نظرم حقم داره واقعا وضعیت پیچیده ای هست ما ام نطر شخصی خودمون رو میگیم گ ...

عزیز من این سایت پر از آدم هست از نوجوون کم سن و سال تا آدم هایی که قدرت تحلیل و فکر ندارن

آدم میاد اینجا تاپیک میزنه پست میذاره ریپلای میکنه باید بدونه حرفش ممکنه خیلی ها رو ناامید کنه از زندگی خیلی ها رو ناراحت کنه

الان تو خودت رو حزو آدمهای خوب تقسیم بندی میکنی با این حد از یاس از رحمت خدا ؟!

من اصلا

تو این دنیا بدتر از من وجود نداره

منظورم به این بود شما داری مسخر میکنی میگی حیوانات بدن من دارم میگم از خیلی از آدم ها بهترن

اره امکانات زندگی اون بچه دست منه ولی روانش تا حدی از کنترل من خارجه

مثلا من ژن افسردگی داشته باشم و به اون بچه ممکنه برسه

منم دقیقا حس میکنم بخاطر احساس مسئولیت زیاد مادر شدن در توانم نباشه

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

من اصلاتو این دنیا بدتر از من وجود نداره منظورم به این بود شما داری مسخر میکنی میگی حیوانات بدن من د ...

من گفتم حیوانات بدن ؟!

حیوانات اصلا بد نیستن اما قطعا مرتبشون خیلی پایین تر از انسانه

پس انسان باید سعی کنه مرتبه خودش رو بالا ببره تا ب خدا نزدیک بشه نه که مرتبه خودش رو پایین بیاره در حد حیوان

تو قرآن هم بخاطر همین این حرف رو گفته خداوند

میگه بعضی آدم ها اون دنیا رتبه شون مشخص میشه هی نزول میکنن میرسن ب حیوانات

من اصلاتو این دنیا بدتر از من وجود نداره منظورم به این بود شما داری مسخر میکنی میگی حیوانات بدن من د ...

ولش کن اونو

مشخصه از پای منبر اومده اینجا

همه مارو گذاشت دارو دسته شیاطین

کهریزک💔 برای چرخش این آسیاب کهنه دل سنگ به خون خویش میغلتند خلقی بی گناه اینجا به تنهایی گرفتارند مشتی بی پناه اینجا. من با یقین کافر ، جهان با شک مسلمان ! آن هایی که اصرار دارند عقاید آن ها تمام حقیقت دنیاست ! و به دنبال شما میدوند تا اثبات کنند خودشان با فکرشان قوم برتر اند ! و مخالفان آن ها در قلبشان مرض است ! آن ها قوم برتر در جاهلیت فکری اند !

اره امکانات زندگی اون بچه دست منه ولی روانش تا حدی از کنترل من خارجه مثلا من ژن افسردگی داشته باشم و ...

منم منظورم همین بود میگم حتی بهترین امکانات داشته باشه ممکنه اون بچه از نظر روحی روانی حال خوب تجربه نکنه

ولش کن اونو مشخصه از پای منبر اومده اینجا همه مارو گذاشت دارو دسته شیاطین

من گفتم یاس از شیطانه

هیچ گناهی بالاتر از یاس از رحمت خدا نیست

شما ببین خودت تو کدوم دسته ای

عزیز من این سایت پر از آدم هست از نوجوون کم سن و سال تا آدم هایی که قدرت تحلیل و فکر ندارنآدم میاد ا ...

شما ام درست میگی عزیزم ولی خب اینا ام واقعیته آدم یه وقتایی از رو درد و دل میگه

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

یجوری میگن روزی انگار همینکه یه چیز پیدا کنی بدی بچه بخوره کافیه تو عصر تکنولوژی با اینهمه امکانات رفاهی وقتی نتونی هیچ غلطی بکنی واسه بچه ت بیخود میکنی بچه میاری