2777
2789
عنوان

جنگل خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 48 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز دلم چند سال پیش خبر خودکوشی چند تا بازیگر معروف پولدار رو شنیدیم یا چهره های مطرح مثلا یه آشپز بین الملی بود که تو اوج ثروت و شهرت و موفقیت و یه خنواده ای که مشکلی نداشت زن و بچه هاش همه اوکی و موفق خودکشی کرد این به پولشون ربطی نداره یه جاهایی آدم تو زندگیش فکر میکنه همه تلاشی که کرده و دستاورد هاش بی فایده بودن و دیگه چیزی نیست که حالشو خوب کنه دقیقا تو اون مرحله ای از زندگی این اتفاق میوفته که هیچ خواسته ای نداری دیگه و هرکاری میخای انجام بدی میگی این کارو بکنم که چی بشه!به چی رسیدم که حالمو خوب کرد؟و جوابی براش نداری....

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

حالا انگار بچه به دنیا بیاری ثوابه

نه گناهه حتما !!

نمیتونی نیار حق نداری دیگران رو ناامید کنی از زندگی

ناامیدی از شیطانه و امثال تو درست شیاطین انسی هستین در خدمت شیاطین جنی !!!

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عزیز دلم چند سال پیش خبر خودکوشی چند تا بازیگر معروف پولدار رو شنیدیم یا چهره های مطرح مثلا یه آشپز ...

میدونم من میگم وقتی حتی ثروتمند باشی ممکنه بچه روزی خودشو بکشه فرزندی به این دنیا نیاری بهتره

عزیز دلم چند سال پیش خبر خودکوشی چند تا بازیگر معروف پولدار رو شنیدیم یا چهره های مطرح مثلا یه آشپز ...

هر چه بشر از خدا فاصله گرفت و از ارمان خواهی تهی شد ب پوچی رسید

اینکه این دنیاشونه اون دنیا هم خدا محاسبه گر اعمالشون

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
نه گناهه حتما !!نمیتونی نیار حق نداری دیگران رو ناامید کنی از زندگی ناامیدی از شیطانه و امثال تو درس ...

شما دو خط نوشتی ده بار به من توهین کردی حرف زدن شما عین ثوابه حتما میدونی آدم ها مثل شما هیچ وقت رفتار اشتباه خودشون نمی بینن ولی عالم آدم مجرم میدونن

میدونم من میگم وقتی حتی ثروتمند باشی ممکنه بچه روزی خودشو بکشه فرزندی به این دنیا نیاری بهتره

تو با این طرز فکرت بچه نیار امثال شما همون بهتر با سگ و گربه همنشین بشین

بچه ، پدر و مادر آگاه و فهمیده میخواد نه والدینی افسرده و وسواسی که همیشه دنبال نقاط منفی زندکی هستن تا مسولیت رو از گردن خودشون بردارن

واقعا نظر منم اینه اگه بچه ای رو تو این وضعیت به این دنیا بیارم ظلمی بهش کردم که هیچ وقت نمیتونم جبران کنم به دنیا بیاد چی رو ببینه وقتی خودم نمیدونم تا ماه بعد چه بلایی سر این دنیا میاد

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

شما دو خط نوشتی ده بار به من توهین کردی حرف زدن شما عین ثوابه حتما میدونی آدم ها مثل شما هیچ وقت رفت ...

من حقیقت رو گفتم اگر چه تلخ بود اما توهین نبود

چرا باید بسته اینترنت بخری بیاین اینجا مدام ذهن و روح مردم رو با افکار وسواس گونه بمباران کنین ؟!

اون دنیا برای تک تک حرفها باید جواب پس بدین