2777
2789
عنوان

جنگل خودکشی

302 بازدید | 48 پست

تو اینترنت خوندم که تو آمریکا جنگلی هست آدم های خیلی پول دارنمیرن خودکشی میکنن

یعنی اونا تو پیشترفته ترین کشورن پولدارم هستن ولی بازم حالشون خوب نیست

واقعا این که بچه ای به این دنیا بیاری به نظر شما ظالمانه نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اونا بلد نیستن استفاده کنن از پولشون

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

تو ژاپن هست فکر کنم

در هر حال همه جای دنیا خودکشی هستش

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

اخه مشکل فقط پول نیست

پس چیه؟

دغدغه ی پولدارا خیلی چیزا مسخرس

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

واقعا درک این موضوع اینقدر براتون سخته خوب مشخصه بس همه چی رندوم و تو رفاهه نه دغدغه چیزی دارن

مثلااا بدو برا یرنج

فردا بدووو روغن

بدووو پوشک و نوار

بدووو کالا برگ

طلا رفت بالا

حقوق رفت پایین

ریال سقوط کرد

جنگ داخ لی

ج ن گ خا ر حی

تا صبح میتونم برات بشمورم

شما از خدا بخواه سلامتی کوچولوم رو ب من گوش نمیده میگه گناهکاری ....

نمیدونم ازینکه طبق خواسته شیطان نسل بشر رو منقرض کنید چی بهتون میرسه

روزیشو شما میدین ؟! زحمتش گردن شماست ؟!

هر روز چند نفر تاپیک میزنن و مردم رو از فرزندآوری ناامید میکنن طرف تو آمریکا خودکشی میکنه اینجا تاپیک میزنن چرا بچه بیاریم

واقعا که تو تیم شیاطین هستین شماها

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
بعد جزیره جفری اپسین هنوزم کسایی هستن فکر کنن اونجا خیلی نایسه؟

هستن دیگه میبینی که

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄