2789
عنوان

دکتر عمادی

268 بازدید | 6 پست

تجربه هاتون رو از دکتر مجید عمادی (جراح بینی) میگین؟؟ من زمانی که پیش ایشون نوبت گرفتم توی نی نی سایت سرچ کردم کامنت بدی راجع بهش نبود ولی امروز صبح چند تا تاپیک دیدم که متوجه شوم بینی شون خراب شده و مثل اینکه کامنتای بد رو توی اینستا پاک میکنن خیلی حالم بده لطفاا هر کسی که خودش یا اطرافیانش پیشش نوبت گرفتن تجربه هاشو میگه💔

سلام عزیزم منم اتفاقا یه تاپیک ایجاد کردم 4روز پیش و نظرات پرسیدم و خدارروشکر کامنت بد نگرفتم و نوبت عمل برای فروردین ماه گرفتم

خیلی کنجکاو بودم بدونم نظرات منفی چیه و به پیچ دکتر عمادی دایرکت دادم و ادمین خیلی باحوصله جوابمو داد و بعدحضوری رفتم مطب و مشاوره گرفتم و دکتر بهم گفت بینی نیمه فانتزی به صورتت میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام و درود من پیش دکتر عمادی شش ماه پیش عمل کردم و خداروشکر راضی ام

دوستام میخواستن عمل کنن و به من گفتن داخل نینی سایت نظرات منفی دیدن و منم اومدم که بگم والا من از عملم راضیم

سلام و درود من پیش دکتر عمادی شش ماه پیش عمل کردم و خداروشکر راضی ام دوستام میخواستن عمل کنن و به من ...

سلام عزیزم مبارکه منم کاراشونو دیدم دوست دارم جز شما اونجا رضایتاش زیاد بودن تو مطب؟من میترسم واقعا خیلی دارم تحقیق میکنم