2789
عنوان

دکتر مجید عمادی

279 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان نظرتون راجب دکتر عمادی چیه؟

یکم نظرات منفی دیدم توسایت

ولی من خیلی وقته پیج اینستاشون رو دارم و حضوری رفتم مطبشون و کاراشونو دیدم

کاراشون ظریف بود خوشم اومد و نوبت عمل گرفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حدود 5نفر اونجا بودن که عمل بینی انجام داده بودن و نسبت به بینی قبلیشون خیلی خوب شده بودن و تغییر کر ...

باهاشون صحبت کردی

نمیدونم شاید واسه یه سریا خراب شده

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

باهاشون صحبت کردی نمیدونم شاید واسه یه سریا خراب شده

اره اتفاقا خیلی دودل بودم منشی مطب گفت میتونی باکسایی که عمل کردن صحبت کنی

یه خانومی اومده بود مطب گچ بینیشو بازکنه باهاش صحبت کردم گفت دوران نقاهت سختی نداشته و وقتی گچ بینیشو باز کرد وای من عاشق بینیش شدم با اینکه ورم داشت ولی پره های بینیش نسبت به عکس قبل عملش خیلی کوچیک شده بود و بینیش سربالا شده بود وای من بینیشو دیدم انقدر خوشم اومدااااا خودش میگفت راضیه

بعدش رفتم پیش دکتر برای مشاوره و بهش گفتم من فانتزی سربالا میخوام دکترعمادی هم بهم گفت نیمه فانتزی بیشتر به صورتت میاد و دیدم راست میگه

دیگه خلاصه منم نوبت عمل گرفتم برای فروردین و خیلییی خوشحالممممممم

سلام اتفاقا منم همین سوالو داشتم و تو نینی سایت تاپینگ ایجادکردم

چه خوب که نظراتت رو نوشتی اتفاقا منم برای فروردین ماه نوبت گرفتم و استرس دارم به نظرم دکتر عمادی دکتر خوبیه و کسایی که عمل کردن اکثرا راضی بودن

سلام اتفاقا منم همین سوالو داشتم و تو نینی سایت تاپینگ ایجادکردم چه خوب که نظراتت رو نوشتی اتفاقا ...

بسلامتی عزیزم خواهش میکنم خودت چه نظراتی از تاپیتپنگ گرفتی؟؟؟

سلام اتفاقا منم همین سوالو داشتم و تو نینی سایت تاپینگ ایجادکردم چه خوب که نظراتت رو نوشتی اتفاقا من ...

سلام شما بینیتون عمل کردی راضی بودی؟ من تیر ماه نوبت دارم استرس گرفتم

اره اتفاقا خیلی دودل بودم منشی مطب گفت میتونی باکسایی که عمل کردن صحبت کنی یه خانومی اومده بود مطب گ ...

سلام شما بینیتون عمل کردی راضی بودی؟ من نظرات خوندم استرس گرفتم ..تیر ماه نوبتمه

اره اتفاقا خیلی دودل بودم منشی مطب گفت میتونی باکسایی که عمل کردن صحبت کنی یه خانومی اومده بود مطب گ ...

سلام عزیزم عمل کردین؟چطور بود راضیین؟منم دوستدارم برم پیش دکتر عمادی تجربتونو بگین ممنون میشم