2777
2789
عنوان

مهمممم

350 بازدید | 17 پست

یک روزه پریم عقب افتاده سابقه نداشته. یک هفته قبل پادرد شدید کمردرد و دلدرد داشتم ک روز موعد قطع شد... جلوگیری طبیعی داشتم بدون کاندوم... الانم حس میکنم زیر نافم درد داره وقتی دراز میکشم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ان شاء الله ک این ماه دامنت سبز میشه

ممنونم عزیزدلم انشالله همه ی به خواسته شون برسن.

فقط من دل دردم خیلی داره زیاد میشه قشنگ حس میکنم دارم پریود میشم. با اینکه الان روز ۲۲ سیکلم هستم و پریود هام ۲۷ روزه هست . تا حالا اینجوری نشده بودم . هر لحظه فکرمیکنم دارم جلو میندازم💔

فقط 34 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چن ماهه اقدامی؟

الان ماه سومم

ماه اول و ماه دوم هیچی علائم نداشتم. تازه ماه پیش یه هفتم عقب انداختم. همون روز پریم ، دل درد پریودی میگرفتم و دو ساعت بعد خونریزیم شروع میشد. ولی الان از روز ۱۹ تا ۲۲ دل درد دارم . اول دردش ملایم بود ولی دیشب خیلیییی بدتر بود میرفتم پد میذاشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان ماه سوممماه اول و ماه دوم هیچی علائم نداشتم. تازه ماه پیش یه هفتم عقب انداختم. همون روز پریم ، ...

اها ان شاء الله ک باردار باشی

من امروز آزمایش دادم منفیه... س روز از موعدم گذشته

اها ان شاء الله ک باردار باشیمن امروز آزمایش دادم منفیه... س روز از موعدم گذشته

انشالله ب زودی دامن هممون سبز شه❤️ من هنوز وقت دارم برای تست. خدا کنه پریم نیاد 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40