2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂🤝 چطوری خانم خوشگلهه

جوووون فدااای تو بشمممم🥰😍😍از عصر درگیره پروفم چون روسری ندارم تایید نمیشه منم سرتق هی میزنم هی رد میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

کجای کاری ۳ تا دارم 😔🤝🤣😭

ای توروحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کدومی؟

یکیش ک همینفاتح قلبمی ولی فارسی درسته؟ اون یکی کدومه لووو بده🤨🤣🤣🤣🤣

عکس پروفایلم خودمم کپی ممنوع..‏وقتی توی سکوت زندگیتو بسازی..نمیدونن به چی حمله کنن...👍

جوووون فدااای تو بشمممم🥰😍😍از عصر درگیره پروفم چون روسری ندارم تایید نمیشه منم سرتق هی میزنم هی رد ...

نشیی که بمونی برامونن❤❤🫂

عجب به روسری گیر میدن مگهه؟ 😐😐هنوز تورو نشناختن اینااا

فاتح قلبم هستم ...🫀🤍🙂

ای توروحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣کدومی؟یکیش ک همینفاتح قلبمی ولی فارسی درسته؟ اون یکی کدومه لووو بده🤨🤣🤣🤣🤣

😭🤣🤣🤣

بزار نگم با اون کاربریم اذیتت کنمم

شوخی میکنم دختر عمو فاتح قلبم به انگلیسی حال ندارم بنویسم الان طولانی حروفش😭😭🤣🤣مغزمو خر گاز زده اون اسمو گذاشتمم

فاتح قلبم هستم ...🫀🤍🙂

نشیی که بمونی برامونن❤❤🫂عجب به روسری گیر میدن مگهه؟ 😐😐هنوز تورو نشناختن اینااا

فدااای تو بشم مهربونمممم🥰😍💝💝💝💋💋💋ارره بخدا شانس تخمیه منه🤣تاپیکم زدم تایید نکرد لختی بودم دیشب🤣🤣🤣

😭🤣🤣🤣بزار نگم با اون کاربریم اذیتت کنمم شوخی میکنم دختر عمو فاتح قلبم به انگلیسی حال ندارم بنویسم ...

وااای یاااخداااا بخوام تگت کنم جرمیخورم🤣🤣🤣🤣🤣🤣دوستام ب خودمم میگن ک تا تگت کنیم صب شده انقد آییییی داری🤣🤣🤣🤣🥰