2821
2789
عنوان

تایپک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 49 پست
انگار واقعا امشب خبری نیست به ساعات ملکوتی هم نزدیک شدیم ولی خلوته

به طرز عجیبی امشب جنجال نیست😭😂😔

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

🤣🤣🤣چرا واقعا

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🤣🤣🤣چرا واقعا

میزنم رو تایپک ترکیده لامصب محروم میمونم همش😔😂😭

رها هستم....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

میزنم رو تایپک ترکیده لامصب محروم میمونم همش😔😂😭

اره توی خماریش میمونیم 😂😭😭

یه دختر قوی که داره برا ایندش و خودش تلاش میکنه تا مستقل بشه.😆💫 من به آرزوهام قول رسیدن دادم من باید رویاهایی که دارم رو زندگی کنم!💪🏻امسال یعنی 1405 باید به هدفم برسم و مطمعنم که میرسم شک ندارم✌🏻🫡

اره توی خماریش میمونیم 😂😭😭

😭😭🤣🫂

@اندیشه۶۷

بشر غیبتمو زیاد نکنید ها لاقل فحشم ندید نامردااا😭😭🤣🫂

اره یکهو میبینی سر همون بهت گیر دادن اونوقت من از کجا پیداتتتت کنم کاربری دیگه هم ک نداری

ای فداااتوبشممم تو ک انقد عزیزیییی براممم تعلیق بشم کاربری جدید میزنم اول نفر میام سراغت کجای کاری من باتو حرف نزنم با کی بزنم🥺🫂

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

ای فداااتوبشممم تو ک انقد عزیزیییی براممم تعلیق بشم کاربری جدید میزنم اول نفر میام سراغت کجای کاری م ...

عزیزی ن نمیخواد ب بچها تو روبیکا تلگرامی جای خبر بده بهم بگن تعلیقی پیویت برات کاربری بدم بیای سایت تا بری کاربری بزنی دیره،🫂❤️

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

عزیزی ن نمیخواد ب بچها تو روبیکا تلگرامی جای خبر بده بهم بگن تعلیقی پیویت برات کاربری بدم بیای سایت ...

چشممم عشقممم هرچی شما امر کنی تووو گلب منیییی عزیز منییی😍🥰🥹🥹🥹💖💖💗❤️❤️❤️💋💋💕💞💞🩷🧡🧡💛💛💚💚💚💙💙🩵🩵🤎

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻

چشممم عشقممم هرچی شما امر کنی تووو گلب منیییی عزیز منییی😍🥰🥹🥹🥹💖💖💗❤️❤️❤️💋💋💕💞💞🩷🧡🧡💛💛💚 ...

فدااااات عوضیییی ،😘❤️امین گفته امشب سحری خواب بمونی فوش خواهر میدم بهت خخخخ صدبار گوشیم چک کردم

فدااااات عوضیییی ،😘❤️امین گفته امشب سحری خواب بمونی فوش خواهر میدم بهت خخخخ صدبار گوشیم چک کردم

وااای خواهرت منماااا بگو فش ندهههه میام میزارم یجاییش🤣🤣🤣🤣🤣بزو بخواب گلم بزار خواب نمونی

وااای خواهرت منماااا بگو فش ندهههه میام میزارم یجاییش🤣🤣🤣🤣🤣بزو بخواب گلم بزار خواب نمونی

خخخ ن بابا دیشب تنظیمات ساعتش بهم ریخته بود وگرنه ارسلان سه سال مدرسه میره یکروززززش خواب نموندم این لعنتی زنگ نخورده بود

خخخ ن بابا دیشب تنظیمات ساعتش بهم ریخته بود وگرنه ارسلان سه سال مدرسه میره یکروززززش خواب نموندم این ...

فدااای سرررت فدای ی موت این همه سال خواب نموندی ی شب موندی چیزی نشده که🥰

فدااای سرررت فدای ی موت این همه سال خواب نموندی ی شب موندی چیزی نشده که🥰

ها خخخ ن خب اون روزش قضا شد من بی سحری گرفتم حالا از قصد نبود دیگ شد اونم مث خرس امروز فقط خورد ،🤣🤣

2823
2791
2779
2792