2777
2789
عنوان

تایپک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 49 پست
انگار واقعا امشب خبری نیست به ساعات ملکوتی هم نزدیک شدیم ولی خلوته

به طرز عجیبی امشب جنجال نیست😭😂😔

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣چرا واقعا

میزنم رو تایپک ترکیده لامصب محروم میمونم همش😔😂😭

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

اره توی خماریش میمونیم 😂😭😭

😭😭🤣🫂

@اندیشه۶۷

بشر غیبتمو زیاد نکنید ها لاقل فحشم ندید نامردااا😭😭🤣🫂

جووونم ب ملک عشقمممچرااا عشقم؟؟ واسه تایید عکس میگی؟

اره یکهو میبینی سر همون بهت گیر دادن اونوقت من از کجا پیداتتتت کنم کاربری دیگه هم ک نداری

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

اره یکهو میبینی سر همون بهت گیر دادن اونوقت من از کجا پیداتتتت کنم کاربری دیگه هم ک نداری

ای فداااتوبشممم تو ک انقد عزیزیییی براممم تعلیق بشم کاربری جدید میزنم اول نفر میام سراغت کجای کاری من باتو حرف نزنم با کی بزنم🥺🫂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
ای فداااتوبشممم تو ک انقد عزیزیییی براممم تعلیق بشم کاربری جدید میزنم اول نفر میام سراغت کجای کاری م ...

عزیزی ن نمیخواد ب بچها تو روبیکا تلگرامی جای خبر بده بهم بگن تعلیقی پیویت برات کاربری بدم بیای سایت تا بری کاربری بزنی دیره،🫂❤️

امینم و دیگر هییییییچ ،❤️❤️❤️❤️❤️ من وحششششی ام من جنگی ام اعصاب ندارم درخواست ندید مث سگ میمونم از ما گفتن بود ....

عزیزی ن نمیخواد ب بچها تو روبیکا تلگرامی جای خبر بده بهم بگن تعلیقی پیویت برات کاربری بدم بیای سایت ...

چشممم عشقممم هرچی شما امر کنی تووو گلب منیییی عزیز منییی😍🥰🥹🥹🥹💖💖💗❤️❤️❤️💋💋💕💞💞🩷🧡🧡💛💛💚💚💚💙💙🩵🩵🤎

چشممم عشقممم هرچی شما امر کنی تووو گلب منیییی عزیز منییی😍🥰🥹🥹🥹💖💖💗❤️❤️❤️💋💋💕💞💞🩷🧡🧡💛💛💚 ...

فدااااات عوضیییی ،😘❤️امین گفته امشب سحری خواب بمونی فوش خواهر میدم بهت خخخخ صدبار گوشیم چک کردم

فدااااات عوضیییی ،😘❤️امین گفته امشب سحری خواب بمونی فوش خواهر میدم بهت خخخخ صدبار گوشیم چک کردم

وااای خواهرت منماااا بگو فش ندهههه میام میزارم یجاییش🤣🤣🤣🤣🤣بزو بخواب گلم بزار خواب نمونی

وااای خواهرت منماااا بگو فش ندهههه میام میزارم یجاییش🤣🤣🤣🤣🤣بزو بخواب گلم بزار خواب نمونی

خخخ ن بابا دیشب تنظیمات ساعتش بهم ریخته بود وگرنه ارسلان سه سال مدرسه میره یکروززززش خواب نموندم این لعنتی زنگ نخورده بود

خخخ ن بابا دیشب تنظیمات ساعتش بهم ریخته بود وگرنه ارسلان سه سال مدرسه میره یکروززززش خواب نموندم این ...

فدااای سرررت فدای ی موت این همه سال خواب نموندی ی شب موندی چیزی نشده که🥰

فدااای سرررت فدای ی موت این همه سال خواب نموندی ی شب موندی چیزی نشده که🥰

ها خخخ ن خب اون روزش قضا شد من بی سحری گرفتم حالا از قصد نبود دیگ شد اونم مث خرس امروز فقط خورد ،🤣🤣