2821
2789
عنوان

تایپک ها

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 49 پست
ها خخخ ن خب اون روزش قضا شد من بی سحری گرفتم حالا از قصد نبود دیگ شد اونم مث خرس امروز فقط خورد ،🤣� ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولش کن بزار بخوره توامان همه کار کردی نباید میگرفتی

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻 سرتو شوخی ندارم..مننمیزارم بگیرنت ازم..وسط بازی توام ..با اینکه میدونم شر میشه واسم..❤️

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ولش کن بزار بخوره توامان همه کار کردی نباید میگرفتی

،🤣🤣🤣لعنتی نازی من از وقتی عکس تو رو. دیدم گفنم وای کو شکمش کو پهلوهاش دیگ ابم نمیخورم لاغر بشم خخخ تو خیلی اوکی بودی

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

،🤣🤣🤣لعنتی نازی من از وقتی عکس تو رو. دیدم گفنم وای کو شکمش کو پهلوهاش دیگ ابم نمیخورم لاغر بشم خخ ...

وااای فداات بشممم من یکی مث تورو دارم دیگه غمم چیه بخدااا انقد تعریف میکنی من هی پاپیونمو محکم تر میکتم بخدا🥹قشنگ ک تویی فدای توبشمم

عکس پروفایلم خودمم😍کسی کپی نکنه🫡خدانکنه به من بگن کاری رو نکن دقیقا همون کارو ده بار انجام میدم💅🏻 سرتو شوخی ندارم..مننمیزارم بگیرنت ازم..وسط بازی توام ..با اینکه میدونم شر میشه واسم..❤️

وااای فداات بشممم من یکی مث تورو دارم دیگه غمم چیه بخدااا انقد تعریف میکنی من هی پاپیونمو محکم تر می ...

خخخ ن جدی گفتم ممد کوفتت بشه نازی انگار نزاییده،🤣🤣😝😝😝😝تاپیک قفل کردن نازی بریم تاپیک گردی خخخ

عشقم فقط امینم و دیگر هیچ💕

خخخ ن جدی گفتم ممد کوفتت بشه نازی انگار نزاییده،🤣🤣😝😝😝😝

وااای ملک من الاان ذوق مرگممممم🥹🥹🥹🥹🥹🥹