2777
2789
عنوان

غبطه میخورم

260 بازدید | 48 پست

واقعاً به کسانی که خانواده شوهرشون خوبن غبطه میخورم

خیلی زیاد

حتی به اون هایی که خانواده شوهرشون بی تفاوت هستن هم غبطه میخورم

شوهر من برای پدر و مادرش خونه خریده بعد اونا توی همون خونه که مال منه و به نام منه به من توهین میکنن بعد شوهرم جرئت نمیکرد بگه به نام منه

یکی از خواهرشوهرهام چندبار از یه شهر دیگه امد به جای خونه مادرش موند خونه من و بچش رو پوشک نکرد کل خونه من رو نجس کرد

به حدی اوضاع غیرقابل تحمل شد که مبل هام رو شستم به دلم نشست و دارم همه چیز رو عوض میکنم و چندباره دیگه دعوتش نکردم و پشت سرم حرف زده

درحالیکه شوهرم پول داده خواهرشوهر مجردم بره پیش دکتری که من قبل ازدواجم پیشش بینی عمل کردم یکی از بچه های اونا یه چیزی زد توی صورت من و بینیم آسیب دید

دلم میخواست تا میخوره کتکش بزنم ولی مجبور شدم بگم عیبی نداره !!! بچه هست 🤦🏼♀️

یکی از بچه های بزرگترشون هم که یه لفظ بد در مورد من به کار برد و تا شوهرم مجبورش نکرد عذر نخواست

مدام هم پیله میکنن به ازدواج قبلی من و چرت و پرت میگن

واقعاً صبرم تموم شده من قبلاً خیلی صبور بودم ولی الان عصبی شدم انقدر که از دست خانواده شوهرم رفتم تراپیست!!! مردم از دست خود شوهرشون میرن تراپیست من از دست خانواده شوهر🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

بچه ها تهش میخوام بگم اگر خانواده شوهرتون بی تفاوت هم هستن خداروشکر کنید و نگید چرا کمک نمیکنن یا چرا خوب نیستن و...

من الان در حسرت یه خانواده بی تفاوتم :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی از بی شخصیتی و عدم ثبات رفتاری و خیلی چیزهای دیگه راجع به خانواده همسرم از همسرم گلایه میکنم میگه بمن نگو یا بخودشون بگو یا اگه نمیتونی خودخوری نکن

منم چندین سال خودمو زدم به بیخیالی بعد دیدم شدم بازیچه دست یه بار زدم به سیم آخر و ....

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

شبیه پست فیکه.

بچه خواهر شوهرت وقتی یه جارو نجس کرد همونجا نگهش میداشتی تا جاهای دیگه رو نجس نکنه بعد هم با خواهر شوهرت از خونه تون پرتش میکردی بیرون. همون یه جا رو هم آب میکشیدی. و کلا قطع ارتباط میکردی. آدم مگه میشه اینقد داغون که بچش کل خونه شما رو جیشی کنه !!!!!

سعی کن یاد بگیری از خودت دفاع کنی .

وقتی از بی شخصیتی و عدم ثبات رفتاری و خیلی چیزهای دیگه راجع به خانواده همسرم از همسرم گلایه میکنم می ...

روز اول باید میزدی به سیم آخر و قطع ارتباط میکردی. با کسی که شعور نداره ارتباط نگیرین بچه ها.

غبطه خوردن چیز دردناکیهشاید کسی باورش نشه دارم غبطه کسایی رو میخورم که خونه ندارن و مستاجرن

واقعاً وقتی میبینم کاربری تاپیک زده از بی تفاوتی خانواده شوهرش غبطه میخورم

من که اونا رو نمیشناسم که حسودی کنم و فقط غبطه میخورم

شبیه پست فیکه.بچه خواهر شوهرت وقتی یه جارو نجس کرد همونجا نگهش میداشتی تا جاهای دیگه رو نجس نکنه بعد ...

تو همین سایت تاپیک میزنن همسرم زده استخونامو شکونده الان خونه مامانش مهمونی دعوتیم موندم چی بپوشم که استخونهام دیده نشن !!!

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
به اسم من زده

خب پس نمیشه بگی مال مته ! فقط یه هدیه و بنام زدن هست .. مگه اینکه پولش از پول شهصی خودش برا خربد داده شده باشه . چون فقط بنامت هس به عنوان حبه هر وقت بخواد میتونه پسش بگیره .

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
وقتی از بی شخصیتی و عدم ثبات رفتاری و خیلی چیزهای دیگه راجع به خانواده همسرم از همسرم گلایه میکنم می ...

اینا یه آدم هایی هستن که بحث باهاشون بی فایده هست ولی منم یه وقت هایی بحث کردم