2777
2789
عنوان

غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 48 پست
الهی امین افرین من خودم روم نمیشه برگردم جوابشو بدم ولی اون حتما فک میکنه من ازش میترسم واگذارش میکن ...

میده مطمئن باش

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بچه ها تهش میخوام بگم اگر خانواده شوهرتون بی تفاوت هم هستن خداروشکر کنید و نگید چرا کمک نمیکنن یا چر ...

واقعا میگی؟ خانواده شوهر من بی تفاوتن انگار اصلا وجود ندارن البته اوایل ازدواجمون تیکه و کنایه خیلی انداختن و اذیت کردن حالا سطح خانوادگی ما کجا اونا کجا

ولی این بی تفاوتی هم من و خیلی اذیت کرده خیلی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام مریم جان خوبی؟❤️

خانواده شوهرت به معنای واقعی کلمه قوم الظالمین هستن

هر آدمی یه آستانه تحمل داره بالاخره هرچقدر تحمل کنه یروز فرو می ریزه ....شما خيلی صبوری کردی در مقابل خانواده همسرت و آستانه تحمل ت بااین حال که خیلی زیاد بود تموم شده ..چون بدی های اونا خيلی زیاد بوده و هست

خدا یه عقلی به اونا بده به صبری به شما

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

تو شوهرت برات یه انگشتر بخره ازش استفاده نمیکنی چون هست و مال تو نیست ؟طلایی هم که هدیه باشه میتونه ...

خب اون احتمالا خریده ک بده اونا بشینن . الان مستاجرید خودتون ؟!

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
بچه ها تهش میخوام بگم اگر خانواده شوهرتون بی تفاوت هم هستن خداروشکر کنید و نگید چرا کمک نمیکنن یا چر ...

خانواده همسر من خیلی بی تفاوت هستن خیلی

ایجورش هم ادم ناراحت میشه

ولی شما بایدبه همسرتون بگید قطع ارتباط وتمام

خونواده شوهر منم همین بودن حالا شوهر من وابسته شدید مامانش ولی دید که من سکوت میکنم و اونا روز ب روز بدتر اذیت میکنن و من افسرده تر دیگه گفت اینجوری پیش بره زندگیم آسیب میبینه دیگه رابطه رو جوری محدود کرد ک دیگه جرات نمیکنن چیزی بگن رفت و آمد هم از من نظر میخاد ک اوکی بدم اونا بیان

عزیزم شما خانم قوی هستی

اینکه در گذشته ازدواج کردی و همسرت مجرد بوده باشنا ازدواج کرده یعنی اونقدر خوب بودی حتی از یه دختر مجرد بهتر که شمارو انتخاب کرده

آدمهای سمی باید باهاشون قطع رابطه کرد

اسم خونه رو نیار که به نامت چون یا همسرت رو مجبور میگنن از اسمت دربیاره بزنه به نامشون یا مجبورش میکنن براشون خونه بخره

پس

بچسب به ارتقا خودت

بچه هات

و هزینه هات رو بیشتر کن چه با خرید طلا و تعویض ماشین و ... که زیاد نمونه برای خرج زیباکاری و ....

ضمن اینکخ اگر زورت بیاد یا حس بد هم داشته باشی همسرت براشون خرج کنه حق داری چون بی مهری دیدی

فقط دست از تلاش برای تغییر اونا و تلاش برای پذیرفتن اخلاق گندشون بردار

تنها راه رهایی از خانواده های سمی قطعا قطعا کم کردن ارتباط با اونهاست

نه قطع ارتباط

و باید خودتو قانع کنی که تو همون ارتباط کم هم احتمالا بهت آسیب میزنن

من تجربه مشابه شما دارم حمایت های بی دریغ مالی همسرم از خانوادش بگیر تا انواع و اقسام بی حرمتی هایی که خانوادشون به من میکنن در حالی که منت کشون خواستن عروسشون باشم ولی رفتارهای سمی زیاد دارن.

هر چی داریم از خداااااااست بعد پدر و مادر بعد عشق پسری که همسرمونه و لا غیر
واقعا میگی؟ خانواده شوهر من بی تفاوتن انگار اصلا وجود ندارن البته اوایل ازدواجمون تیکه و کنایه خیلی ...

بی تفاوتی عالیه

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

خانواده همسر من خیلی بی تفاوت هستن خیلی ایجورش هم ادم ناراحت میشه ولی شما بایدبه همسرتون بگید قطع ا ...

نمیخوام مثل زندگی قبلیم سرهمه چیز دعوا کنم وگرنه زورم میرسه

سلام مریم جان خوبی؟❤️خانواده شوهرت به معنای واقعی کلمه قوم الظالمین هستن هر آدمی یه آستانه تحمل داره ...

سلام عزیزدلم مرسی قربونت تو چطوری ؟❤️😘

من دیگه صبور نیستم و عصبی شدم

اونام آدم بشو نیستن

خونواده شوهر منم همین بودن حالا شوهر من وابسته شدید مامانش ولی دید که من سکوت میکنم و اونا روز ب روز ...

شوهر من باخواهرهاش ارتباط رو محدود کرد ولی با مادرش نه

مادرش رو میپرسته

عزیزم شما خانم قوی هستیاینکه در گذشته ازدواج کردی و همسرت مجرد بوده باشنا ازدواج کرده یعنی اونقدر خو ...

سلام عزیزم

مرسی از نظر لطفی که به من دارید🌹

نمیدونم دیگه از این شرایط به ستوه امدم

سلام عزیزدلم مرسی قربونت تو چطوری ؟❤️😘من دیگه صبور نیستم و عصبی شدماونام آدم بشو نیستن

حق داری صبر آدمم حدی داره...

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.