2777
2789
عنوان

غبطه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 48 پست
روز اول باید میزدی به سیم آخر و قطع ارتباط میکردی. با کسی که شعور نداره ارتباط نگیرین بچه ها.

دقیقا همینطوره فرصت دادن به آدم بی شعور درواقع بی احترامی به خود شخص هست

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

باور کن راست میگم بعضیا خیلی بی دفاع هستن

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
اینا یه آدم هایی هستن که بحث باهاشون بی فایده هست ولی منم یه وقت هایی بحث کردم

بحث نمیکنم به زبون خودشون حرف میزنم

دقیقا همینطوره فرصت دادن به آدم بی شعور درواقع بی احترامی به خود شخص هست

واقعا همینطوره فایده ای نداره

منم پدرشوهرم بارها بهم توهین کرده رو حساب بزرگتری چیزی نگفتم ولی میبینم بیشتر گستاخ شده تو یک ساختمونم هستیم نمی دونم چکارکنم واقعا

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
شبیه پست فیکه.بچه خواهر شوهرت وقتی یه جارو نجس کرد همونجا نگهش میداشتی تا جاهای دیگه رو نجس نکنه بعد ...

من میخواستم تاپیک فیک بزنم درباره این میزدم آخه؟

من تاحالا برای اثبات خودم عکس مهر و عکس پاسپورت و طلاو...گذاشتم دیگه فکر نمیکردم به فیک بودن دستشویی بچه برسیم

اون اگر شعور داشت بچه رو پوشک میکرد خود بچه که دست خودش نیست و حالیش نیست که من بهش بگم همین جا وایسا

هرکس بچه ای داشته که درحال گرفتن از پوشک بوده میدونه این وضعیت پیش میاد ولی بچه این کنترل نداشت

لطفا کاربر آقا در تاپیک های من شرکت نکنه

خب پس نمیشه بگی مال مته ! فقط یه هدیه و بنام زدن هست .. مگه اینکه پولش از پول شهصی خودش برا خربد داد ...

تو شوهرت برات یه انگشتر بخره ازش استفاده نمیکنی چون هست و مال تو نیست ؟

طلایی هم که هدیه باشه میتونه پس بگیره

واقعا همینطوره فایده ای نداره منم پدرشوهرم بارها بهم توهین کرده رو حساب بزرگتری چیزی نگفتم ولی میبین ...

حداقل خونت رو عوض کن

من ازشون دورم و اینا انقدر اذیت میکنن

تو شوهرت برات یه انگشتر بخره ازش استفاده نمیکنی چون هست و مال تو نیست ؟طلایی هم که هدیه باشه میتونه ...

گیر آدمای بی فرهنگ افتادی خواهر بی محلی کن تا نیان دور و ورت

واقعا همینطوره فایده ای نداره منم پدرشوهرم بارها بهم توهین کرده رو حساب بزرگتری چیزی نگفتم ولی میبین ...

آدم نمیخواد بی حرمتی بشه ان شآءالله سرش بخوره به سنگ و دست از احترامی برداره

من فقط میدونم بزرگی به سن نیست

آدم نمیخواد بی حرمتی بشه ان شآءالله سرش بخوره به سنگ و دست از احترامی بردارهمن فقط میدونم بزرگی به ...

الهی امین

افرین من خودم روم نمیشه برگردم جوابشو بدم ولی اون حتما فک میکنه من ازش میترسم

واگذارش میکنم ب خدا خدا خودش جواب بی حرمتیایی ک بهم کرده رو بده