2777
2789
یعنی اینکه دست دوتاشون تو یه کاسه است عزیز

میشه لطفا اینم بگی ایا شرایطم تا زایمانم اینطوری میمونه یا تغیری از نظر مالی دارم

میشه لطفا بگی شوهرم کی وامشو میگیره؟خیلی مهمه برام قبل عید یا نه

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صدرصدددد تغییر میکنه و اینکه بچتون خیلی پر برکت میشه قدمشبعد عید

ایسالا خدا از دهنت بشنوه

میشه لطفا وام رو هم بگی😔

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

صدرصدددد تغییر میکنه و اینکه بچتون خیلی پر برکت میشه قدمشبعد عید

ممنون عزیزم

رفیقش اصلا قبول نکن راجب حرفای رفیقش با خودش حرف بزن و تحقیق کن فکر نمیکنم درست باشه انشالله که خیره

دوستش ک هیچی اصلا فکر نکردم دربارش رد کردم

ولی خودش یه رفتارایی داره با من ک با کسه دیگی نداره بنظرت واقعا خوشش میاد ازم؟

پس من فعلا صبر کنم تا زمان خودش بهترهه

سلام عزیزم براتون صلوات میفرستم من کی چند ماه دیگه حامله میشم چندتا بچه و جنسیت به دنیا میارم اسمم ف ...

سلام عزیزم به خدا من حسن فقط و فقط برای خودم کار میکنه نمیخوام خدایی نکرده اشتباه بگم بهت

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه