2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوار مغزی. مثل نوار قلبه.. درد نداره اصلا

چی شده ارزوجان.؟؟ نوار مغز چرا😧؟ ؟

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ام ار ای سالمبود خداروشکرنوار مغزی خوبنبود گفتن تشنج دارهدارو دادناونم مصرف نمیکنه کههرکاری میکنم نم ...

چند سالشه؟

اگه داروهاش تا هفت سالگی بخوره.

خثب میشه.. نگران نباش.

بریز تو ابی که میخوره. اگه نمیفهمه.

من پسرم کوچیک بود.. . یه قرص داشت نصفش هر شب قبل خواب. و یه شربت داشت هر روز باید. میخورد.. قرصو میخورد اما شربت و نه

،،، شربتو میریختم یه لیوان اب.. یا اب میوه میدادم میخورد...

خدارو شکر تا هفت سالگی استفاده کرد.. دیگه از سرش افتاد...

یسری داروها رو. با هم نباید.استفاده میکرد...اموکسیسیلین و سرماخوردگی..با هم مضر بود.براش....اگه تبی چیزی داشت...یا شیاف میزاشتم..یا پماد دیکلو فناک..میزدم رو پیشونیش..

جرات نمیکردم.دارو بدم بهش..

فقط همون دوتا دارو که دکترش داده بود..تا ده سالگی میخورد..

ولی از هفت سالگی دیگه کامل خوب شد..

احتمالا تنبلی چشم هم داره..یه چکاپ ببرش حتما.

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

چند سالشه؟ اگه داروهاش تا هفت سالگی بخوره. خثب میشه.. نگران نباش. بریز تو ابی که میخوره. اگه نمیفهمه ...

۱۲ سالشه

ما همین امسال فهمیدیم تشنج رو

یعنی در طول یکسال سه بار افتاد

با فاصله چندین ماه

وقتی هم گرسنه میمونه میفته

دکتر گفت نباید گرسنه بمونه

و بی خوابی هم براش سمه

۱۲ سالشهما همین امسال فهمیدیم تشنج رویعنی در طول یکسال سه بار افتادبا فاصله چندین ماهوقتی هم گرسنه م ...

الهی..

همین دیگه بدنش ضعیفه..

انشالله که خوب شه.. زودتر..

قندش هم میفته.... چرا چیزی نمیخوره؟

الهی.. همین دیگه بدنش ضعیفه.. انشالله که خوب شه.. زودتر.. قندش هم میفته.... چرا چیزی نمیخوره؟

والا پارسال ازمون تیزهوشان داشت

خیلی بهش استرس و فشار وارد شد

و چون تحرک نداشت چاق شده بود

خداروشکر قبول شد و بعد از قبولیش هم ورزش کرد هم رژیم گرفت ده کیلو کم کرد

هرکاری میکنم صبحانه بخور گوش نمیده

عاجز شدم از دستش

الهی.. همین دیگه بدنش ضعیفه.. انشالله که خوب شه.. زودتر.. قندش هم میفته.... چرا چیزی نمیخوره؟

چشماشو اپتومتریست ویزیت کرده چندین بار

و عینک هم داده

ولی نگفت تنبلی چشم داره استیگمات بود نبردمش چشم پزشک

ببرمش؟

هیچی خاله

ایشالله ک چیزی نیست.. 🌹🌸

مراقب خودت باش.

حجم درسات زیاده.... یکم روحیت خسته شده.. 🌹🌸