2777
2789
نه خودم ميخوام برم مشکل روحی دارم تشخیص میدن؟

خب عزیزم اول به نظرم به روانپزشک مراجعه کن یا مشاور بعد اگه اونا تجویز کردن برو اینو تستش و بده🥲🤍بله اگه مشکل مغزی یا اختلال باشه تشخیص میدن 💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکلتون چی بود من مشکل روحی دارم

سرم مور مور میشد بعضی وقتا یک سمت بود بعضی وقتا کل سرک مور مور میشد ام ار ای و نوار مغز دادم چیزی نبود دکتر گفت شک عصبی داری یعنی وقتی عصبی یا استرس میگیری این جور میشی

مشکلتون چی بود من مشکل روحی دارم

ت مشکل روحی داری احتمال نقشه ذهنی میگیرن نه نوار مغز

اونم انجام دادم جفتش مث همه

فقط نوار مغز مث نوار قلب دیدی موج داره؟ اونطوریه

نقشه ذهنی ن مثلا عکس کله اس رنگی رنگی بر اساس رنگ هاش دکتر بیماری رو تشخیص میده

وگرنه فرایندی ک روی شما انجام میشه یکیه

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

فرق دارن؟ آخه یکی گفت نوار مغزیه نه نقشه ذهنی

اره نوار مغز برای تشنج و اینجور چیزاس

نقشه ذهنی برای بیماری های روانی افسردگی دو قطبی اینا شایدم با نوار مغز بشه تشخیص داد نمیدونم ولی اینو مطمئنم برای بیماری های روحی نقشه ذهنی میگیرن

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

آهان ممنونم واقعا حتما میرم پس

ایشالا بهتر باشی عزیزم ❤️