بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔
آره گلم، پسر من الان شش سالش هس، روز تولدش وقت واکسن بود، گفتن تابستان بیار که هوا گرم هس، در واقع خیلی هم مهم نیس از وقتش، مدتی بگذره، اما زودتر نمیزنن
آره گلم، پسر من الان شش سالش هس، روز تولدش وقت واکسن بود، گفتن تابستان بیار که هوا گرم هس، در واقع خ ...
عزیزم همون روز تولدش یا نهایت چن روز بعدش ببر دیگه تابستون چرا؟
ربطی ب گرما سرما نداره
هیچ کس از عشق سوغاتی ب جز دوری ندید ......................هر چقدر یعقوب تنها شدزلیخا بیشتر.... ..........بربخار پنجره یک شب نوشتی عاشقم.... ............. .«.خون» شد انگشتم برآجر حک کنم مابیشتر😔
خودم قبلا بهداشت کارمند بودم، زیاد هم مشکلی نداره چند ماه از وقتش بگذره، همکارام گفتن تابستون بیاری ...
آخه یادمه ی بار واکسن6ماهگی بچمو 9ماهگی رفتیم زدن
اینقد حرف زدن ب من ک چرا سروقتش نیاوردی
اینم ینی عیبی نداره؟
آره اونا رو باید سر وقت زد، اما واکسن شش سالگی، یک سال مهلت داره
مرسی گلی