2777
2789
عنوان

عصبانیم

1 بازدید | 8 پست

من چند ماهی هست که حقوق میگیریم با خودم گفتم بزار حالا که بیشتر از قیمتا سر در میارم کمک به خونوادم کنم دیگه چیزی ازشون نخوام همه چیزو خودم حساب کردم از لباس بگیر تا خوراکی حتی پول هم به پدر و مادرم دادم

ولی ولی الان دیگه دارم ناراحت میشم

اینکه توقع دارن هر ماه براشون پول بریزم

میخواستم یه وسیله بخرم با وام بابام گفت پولشو میدم ، قسط وام رو بده من ! الان هم برای تولد خواهرم میخواد گوشی 30 میلیونی بخره

من حتی کیک تولدم رو خودم آماده کردم از پول وسایلش گرفته تا درست کردنش و ... حتی یه کادو بهم ندادن گفتن شرایط سخته

😑😑😑واقعا نمدونم چی بگم چرا شرایط فقط برای من سخته ؟ به پولی رو برای اینکه وام بگیرم خوابوندم تو بانک حساب بابام اون روز گفتم اون پول کی گیرم میاد ؟ باید پسش بدم

بهم گفتن ااا زشته این حرفا چیه 😐

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

از اول اشتباه کردی

شما که نباید خرج خانواده را بدی

مثلاً اولین حقوق را گرفتی یک لباس برای مادرت میخریدی

تمام. تمام..

حقوق میگیری برای خودت پس انداز کن.

همین جا یک خانمی بود تو نی نی سایت میگفت بیست ساله کار میکنم برای خودم خونه خریدم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اول اشتباه کردی شما که نباید خرج خانواده را بدیمثلاً اولین حقوق را گرفتی یک لباس برای مادرت میخری ...

درسته الان باید چکار کنم ؟

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بگو پولم لازم دارمهمه زندگیت رو هم بدی آخرش طلبکار میشنمنم همین اشتباه کردم

باشه ممنونم

چه دلیل داره تو این گرونی گوشی سی تومنی بخرن!!!

نمدونم والا منم از همین ناراحتم چجوری پول ندارن ولی میخوان همچین کاری کنن

درسته الان باید چکار کنم ؟

بهشون بگو میخوام پس انداز کنم برای خودم.

یا اصلا حرفی نزن. فقط برای خودت پول جمع کن.

گاهی وقت ها یه خوراکی فقط بخر .

سرسنگین باش.

تو خونه ای که مرد هست. دختر که نباید خرج کنه .

به پدرت اینو بگو.

دیگه هم خرج نکن.