2777
2789
عنوان

من از فردا دیگه نمی‌رم مدرسه

251 بازدید | 23 پست

والا بخدا اسیر شدیم بخاطر چارتا تنبل من باید تا روز عید برم سرکلاس ی مشت درس بیخود که بهمن بستمشون بشینم

اینجوری که نمیشه از همون اول سال به تمام دبیرام گفتم درسارو کامل بدین که تا اسفند نمونه حداقل اگه اومدیم مدرسه هم برای مرور بیایم

هنوز میان درسارو نصفه نصفه میدن با تدریس سطح پایین چه لزومی داره برم

از فردا هر روزی که برام مهم باشه میرم

مدیر احمقم هرکاری میکنه بکنه کل مدارس حداقل با دانشآموزای زرنگشون همکاری میکنن این چی

هرچقدرم باهاش صحبت کردم هیچی به هیچی میگه بخاطر بقیه مجبوری بیای وگرنه اونام میگن ما نمیایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو نصف ماه نرو بعد برو یه سر بزن یه زنگ باش دوباره نرو تا بعد عید یه زنگ برو غیبت بزنه تا امتحانا ترم😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

به مدیر بگو و بخواد غیبت رو خودش توجیح کنه

البته خودت هم باید همکاری کنی نکه جار بزنی چرا که بقیه بچه ها هم نرن مدرسه

ما باید برای خوشبخت زیستن، موقعیت های مناسب ایجاد کنیم، نه اینکه در انتظار آن باشیم.
نرو به مدیر بگو بگه تو یه مشکلی داری

چه مشکلی مثلا

من گفتم اگه خیلی گیر داد و زنگ زد بهش میگم استرس دارم از 6صبح تا 3 بعداز ظهر تو مدرسم وقتی میام خونه جون ندارم درس بخونم هرشب باید تا صبح بیدار باشم اونم سر چیییییییی

به مدیر بگو و بخواد غیبت رو خودش توجیح کنه البته خودت هم باید همکاری کنی نکه جار بزنی چرا که بقیه بچ ...

عزیزم من اون روز فقط یک زنگ زودتر اومدم خونه بچههای کلاس خصوصا تنبلااااا چنان علم شنگه ای به پا کردن از اداره رفتن مدرسه😐

مدیرم بخواد بچهها نمیذارن ولی من دیگه واقعا برام مهم نیست .. مهمترین دو ماه زندگیمه نمیتونم بخاطر بقیه حرومش کنم

چه ربطی به دانش اموز های دیگه داره

خوب معلم ها درس ندادن

معلم های ماهم الان دارن همش امتحان می گیرند

ولی هماهنگ کردیم دیگه از می گند تا اخر بیاید ولی ما کل کلاس هماهنگ کردیم از ۱۰، ۱۲ روز قبل نریم همگی

نرو نصف ماه نرو بعد برو یه سر بزن یه زنگ باش دوباره نرو تا بعد عید یه زنگ برو غیبت بزنه تا امتحانا ت ...

آره همین کارو میکنم

روزایی که درسام مهمه یا میبینم نیاز دارم به جو مدرسه میرم وگرنه بقیشو نمیرم

چه ربطی به دانش اموز های دیگه دارهخوب معلم ها درس ندادنمعلم های ماهم الان دارن همش امتحان می گیرندول ...

همون دیگه معلما همین الآنشم کم کاری میکنن ولی چون بچههای کلاس مام کلا هیشکی نمیخونه و سرصدا میکنن بهونه دادیم دستشون تا ی چیزی شد میگن خودشون حرف میزنن نمیذارن تدریس کنیم

همون دیگه معلما همین الآنشم کم کاری میکنن ولی چون بچههای کلاس مام کلا هیشکی نمیخونه و سرصدا میکنن به ...

همه کلاس ها همین جوری هستند

هیچ کلاسی دیگه بدتر ما نیست

نه تنها سر و صدا می کنیم

نیم ساعت که درس میدن

بچه ها می گند خسته شدیم بسه و...

اخر کلاس هم همه دارن تخمه می خورند 😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز