2777
2789
عنوان

من از فردا دیگه نمی‌رم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 23 پست
من چون یازدهمم امسال اولین باره که نهایی داریم. واقعا خیلی سخته؟ چجوری باید خوند؟

نه عزیزم من از دهم نهایی دادم اصلا سخت نیستن هیچ نگران نباش فقط چندتا نکته مهم دارن

رشتت چیه بهم بگو تا دونه دونه بهت بگم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه مشکلی مثلامن گفتم اگه خیلی گیر داد و زنگ زد بهش میگم استرس دارم از 6صبح تا 3 بعداز ظهر تو مدرسم و ...

نه مدیر که میگه بقیه هم به خاطر تو نمیان بهش بگو به بچه ها بگو مثلا فلان مشکل رو داره حالا بیماری یا هرچی از الکی

چه مشکلی مثلامن گفتم اگه خیلی گیر داد و زنگ زد بهش میگم استرس دارم از 6صبح تا 3 بعداز ظهر تو مدرسم و ...

نه مدیر که میگه بقیه هم به خاطر تو نمیان بهش بگو به بچه ها بگو مثلا فلان مشکل رو داره حالا بیماری یا هرچی از الکی

همه کلاس ها همین جوری هستندهیچ کلاسی دیگه بدتر ما نیستنه تنها سر و صدا می کنیمنیم ساعت که درس میدنبچ ...

دقیقا کلاس ما میگن خسته ایم تند تند اجازه میگیرن میرن بیرون دیگه برنمیگردن تا کلاس تموم شه😂

یا اجازه نده میگن خسته نباشی هر پنج دقیقه یادآوری میکنن که زود تموم کنه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
دقیقا کلاس ما میگن خسته ایم تند تند اجازه میگیرن میرن بیرون دیگه برنمیگردن تا کلاس تموم شه😂یا اجازه ...

حالا ما بیشتر معلم ها مثلا کلاس که که ۱ساعت ۴۰ دقیقه هست

۱ ساعت درس می دند یا می پرسند ۴۰ دقیقه دیگه کاری ندارند

بعضی ها که تا لحضه اخر درس می دند

سر امتحان یکی همکلاسی هام(من کنارش می شستم ) گفت می خوام برم سرویس بهداشتی

رفت از اون کلاس کتاب گرفت

خواند

اومد به ههمون گفت جواب ها را نوشتیم کل کلاس ۲۰ شدن 😂😂

حالا ما بیشتر معلم ها مثلا کلاس که که ۱ساعت ۴۰ دقیقه هست۱ ساعت درس می دند یا می پرسند ۴۰ دقیقه دیگه ...

چقدر پایه بودن اون یکی شعبه سایه تک تکمونو یا تیر میزنن نمیدونم چرا ولی اوکی نیستن کلا

خوبه استفاده کنید تا میتونید تقلب کنید 😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز