2777
2789
عنوان

کتک زدن معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1449 بازدید | 153 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من معلم من چهارم بودم معلم مدرسه ام مدیر مدرسه فقط پیش بچه ها بمن گفت غلط کردی

مامان بابام جوری پیگیری کردن از مدرسه پرتش کردن بیرون دیگه مدیریت نمیدن بهش فرستادنش روستاها

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

کدوم شهرین که معلم بچتون انقدر هاره و بقیه کادر مدرسم براشون مهم نیست؟🙄

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

بچم الان ازمدرسه اومده میگه معلم منو زد گفت شلوغ کردی

خواهر زاده منم معلم بهش سیلی زد

خاهرم نرف گفت بچم شیطونی کردت مقصره🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️

برای رفع مشکلم دعا کنید ...خیلی گرفتارم
من همین الان بچم اومد از مدرسه بهم گفت معلمو ندیدم فردا میرم مدرسه

برو با معلم صحبت کن

ببین واقعا چنین کاری کرده یا پسرت الکی گفته؟؟

کلا سعی کن با صحبت درست کنی

چه بخوای چه نخوای پسرت تا اخر سال تو کلاس این معلمه، باید سعی کنی صحبت کنی تا بچه ات اسیب روحی نبینه

فک کن سر همین لج ودیر فرستادن چنان بلوایی راه مینداختم بیا وببین حالا ببین اگه سیای بزنه یا خدا

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

به بچه سیلی زده؟آره بیشرفا با بچه لج میکنن وقتی اعتراض میکنه آدم گرازین واسه خودشون کلا هر وقت تو ای ...

آره بخدا کلا اخلاقش گنده نمره کارنامه هاشونو چون شلوغ میکنه بچه 7ساله خیلی خوب نمیده کم میکمه نمره شو خوب میده میگه چون شلوغ کرده از خوب حساب میکنم خوب کارش ایراد داشته که اعتراض کردم کدوم معلمی 9شب برمیداره مشق و حفظیات و 5تا کاربرگ میفرسته به بچه اصلا اشتباه خودشو قبول نداره. من ندیدم امروز معلمو عموش ازمدرسه رفت آورد وقتی خونه رسید گفت ماما معلم به من سیلی زد