2777
2789
عنوان

کتک زدن معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 153 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله شهر اردبیل

در قدم اول به مدیر بگید اگر پیگیری نکرد آموزش و پرورش

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچم الان ازمدرسه اومده میگه معلم منو زد گفت شلوغ کردی

ببین راست میگه یانه راست گفت حتما جدی برخورد کن

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

برو حراست آموزش پرورش گوه خورده دست رو بچه بلند کنه حیوونمعلما جدیدا خیلی فاز برداشتن

آره خیلی گند اخلاقه هرچی واسه کلاس و جشن و.. نیاز میشه عین نوکرش به من میگه درست کن بعد با بچمم اینجوری میکنه

نه واقعا زده چندباری هم بقیه بچه هارو زده

دراولین قدم بابچتون برین پیش مدیرمدرسه

معلمشون خانومه یاآقا؟ کلاس چندمه؟

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

برادرای من غیر انتفاعی هستن این رفتارهای وحشیانه بعضی از معلمای عقده ای واسه دولتیاس فقط شمام برو آموزش پرورش جد ابادش بیار جلوی چشمش ساعت نه شب تکلیف فرستاده بچه کلاس اولی ساعت ده باید بخوابه 😐

لر بختیاری دودر زاگرس ریشه دار در دل خاک سواره برنو به دست میگه که چشمات کباب بود منم لر بی دفاع 💙🏆💙🏆💙🏆💙🏆 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که حتی خورشید هم جلوش کم میاره بردش مایه خوشحالی افتخار باخت هیچ اهمیتی نداره مهم این من جون میدم برای این تیم🐳 ایران بانو میبینی وضعیت فرزندانت رو جون دادن اما کسی صداشون نشنید سپهر بابا💙😭

میرم مدرسه دوتا میخوابونم تو گوشش اونم جلوی همه پرونده بچمم میگیرم از اون قبرستون میبرم

نزدیکی هامون مدرسه دیگه ای نیست باید کلاسشو عوض کنم اونم نمیدونم عوض میکنن یانه