2821
2789
عنوان

کتک زدن معلم

1647 بازدید | 153 پست

سلام خانوما اگه معلم کلاس اولی تو مدرسه دولتی به بچه شما سیلی بزنه چیکارمیکنین؟

چندروز پیشم چون تکالیفو دیر میفرستاد مثلا 8یا9شب به مدیر اعتراض کردیم و قهرکرد چرا اعتراض کردی وتکالیف نداد چند روز قبلا که به خودش گفته بودیم زود بفرسته گفته بود کسی حق نداره توکار معلم دخالت کنه و بگه کی تکالیف بدین واسه همون به مدیر گفتیم که حرف بزنه باهاشون و ازاون روز لج کرده با پسرم

تا نخوابونم زیر گوشش اروم نمیشم

بچتو زده هیچی نگفتی ؟؟؟؟

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام میرم شکایت میکنم پدرش در میاره غلط کرده به چه حقی بچه رو زده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

واقعاسیلی زده؟ یابزرگش کردین؟

آخه الان دیگه اینجورمعلمانیستن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

برو حراست آموزش پرورش

گوه خورده دست رو بچه بلند کنه حیوون

معلما جدیدا خیلی فاز برداشتن

اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو بجای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام. چایترا بنوش و به جای من شاد باش و بدان که مرگ مرا از دردی بزرگ رهاند...🖤

الان به بچه تو سیلی زده ؟!

واکنش تو چی بوده ؟

خیلی دوست دارم بدونم

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

خشتکشو دور سرش پاپیون میکنم💅🎀

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

به بچه سیلی زده؟آره بیشرفا با بچه لج میکنن وقتی اعتراض میکنه آدم گرازین واسه خودشون

کلا هر وقت تو این مملکت اعتراضی کنیم بده میشیم چرا آخه

شما چی گفتید وقتی سیلی زد؟؟

بی احترامی ممنوع.