2777
2789
عنوان

کتک زدن معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1453 بازدید | 153 پست
عزیزم باغ وحش نیست آ مدرسه ست🤣🤣

حتما باغ وحشه که بچه رو زده نبود نمیزد

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

معلم همینکه میره خونه باید تکالیفو بفرسته تا بچه تا شب انجام بدن ارسال کنن چه آدم عنیه

آره دیگه شیفت بعد ازظهر که میشه وای به حالمونه تا 12،1 شب باید تکالیف بنویسیم 9اینا میفرسته تکالیفو

آره بخدا کلا اخلاقش گنده نمره کارنامه هاشونو چون شلوغ میکنه بچه 7ساله خیلی خوب نمیده کم میکمه نمره ش ...

منم خواهرم معلمه بچه هایی که شیطونی میکنن نمره کم میده البته معلم دبیرستانه

آره دیگه شیفت بعد ازظهر که میشه وای به حالمونه تا 12،1 شب باید تکالیف بنویسیم 9اینا میفرسته تکالیفو

خیلی دیر میفرسته، بهش بگین همسرامون شب میان خونه لطفا زودتر بفرستین تا بچه بعدی(شوهرامون) نیومده تکالیف بچه اول تموم شده باشه🤣🤣

همه بچه ها دروغ نمیگنمثلا بچه من به ضررش هم باشه امکان نداره دروغ بگه

اره ولی خب بعضیاشون الکی میگن معلم نزده که فقط از پشتش زده گفته دو ساعت رو تخته نوشتم بنویس و دانش اموز نمی نویسه

الکی میره میگه مامان معلم من رو زد

آره بخدا کلا اخلاقش گنده نمره کارنامه هاشونو چون شلوغ میکنه بچه 7ساله خیلی خوب نمیده کم میکمه نمره ش ...

ای خدا دستشو بشکنه الهی

میدونم چی میگید دقیق درک میکنم

سالهاست اسیر دست معلمای عقده ای و کینه ای هستیم

پسر کلا شیطنت داره ولی بخاطر شیطنت درسو کم نمیکنن که

اگر سیلی زده باشه پیگیری کنید

به مدیر گفتید؟

دولتیه؟

بی احترامی ممنوع.

اره ولی خب بعضیاشون الکی میگن معلم نزده که فقط از پشتش زده گفته دو ساعت رو تخته نوشتم بنویس و دانش ...

ااره بچه های الان متاسفانه راحت دروغ میگن

به خصوص بچه بفهمه مامان وبابا دعوایی هستن، پیاز داغشو زیاد میکنم

فردا انشالله چون الان که مدرسه تموم شده پسرم اومده توخونه بهم گفته

برو حتماااا و پیگیر شووووو

بیشعور عوضی بفهمه نباید همچین غلطی بکنه

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...