از صبح که سونو دادم فکرم خیلی درگیره تو هفته ۱۲جفتم قدامی بود امروز تو سونو گفت خلفی یعنی میشه جا به جا بشه؟یا سونو ۱۲هفتم ممکنه اشتباه کرده باشه؟خیلی فکرمدرگیره اگه کسی تجربه داشته لطفا راهنمایی کنه
گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
همچین چیزی ممکن نیست جفت خلفی یهو قدامی نمیشه و برعکس
فقط ممکنه بالا پایین بشه
صد در صد سونوگرافی اشتباه گفته
مال منم اینجوری شد و خیلی بهم ریختم
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
اخه مگه نه جفت چسبیده به دیواره ی رحم؟ممکنه یه ذره خونی که دیروز دیدم به این موضوع ربط داشته باشه؟
نه گلم
خون ولک رو حتما پیگیری کن
احتمالا جفتت پایین اومده
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
من هفته دوازده گفت خلفی هفته 19گفت قدامی.بهش گفتم دکتر 12هفته که گفتین خلفیه یعنی جابجاشده گفت نه اونموقع کوچیک بوده لابد جاش طوری بوده که مشخص نبود یا رو جنین بود یه چیزایی تو همین مایه ها ولی الان بزرگ شده و قدامیه.تازه جنسیتم بهم گفته بود احتمالا پسره الان گفته دختره
نه گلم خون ولک رو حتما پیگیری کن احتمالا جفتت پایین اومده
خوب امروز سونو دادم واسه همون یکم خونی که دیروز دیدم که خداروشکر دکتر سونوگرافی گفت حالش خوبه همه چیش طبیعیه حتی بخیه ها سرکلاژمم چک کرد گفت اونا هم تکون نخوردن کاملا سالمن دیگه گفتم حالا که حالش خوبه دیگه نمیخواد جوابو نشون دکتر بدم
گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏
خوب امروز سونو دادم واسه همون یکم خونی که دیروز دیدم که خداروشکر دکتر سونوگرافی گفت حالش خوبه همه چی ...
خداروشکر گلم پس جای نگرانی نیست
تازه سرکلاژ کردی ؟ یعنی خون مال سرکلاژ بوده؟
چون دهانه رحمت که دوخته اس عملا نباید خونریزی داشته باشی