2777
2789
عنوان

بیاییددرددل

53 بازدید | 7 پست

به نظرم یه دختر وقتی توی خانواده پدریش محبتی دریافت نمیکنه یعنی مادرومخصوصا پدربهش محبت نمیکنن همیشه توی عمق وجودش کمبود محبت میمونه حتی اگر خودش مادرهم بشه واین کمبود هیچوقت جبران نمیشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درکمیکنم.منم خیلی اوکی نیستم با مامان بابام.البته ظاهری همه چی خوبه.اما شاید باور نکنی.بابام بیاد در ...

به خاطر رفتارای اونا،من خودم رودوستندارم چون هیچوقت دوست داشته نشدم

به خاطر رفتارای اونا،من خودم رودوستندارم چون هیچوقت دوست داشته نشدم

حقیقتی هستش.ک پیش کسی نثفتم ..اللن خب شماهام ک نمیشناسم دیکه.اما.

یکی از دلایل مهکی ک علاقه ریادی دارم ب شوهرم.علارقم همه ایراداتی ک خانوادم میگیرن.اینه ک منو همه جوره خواست.میدونی.مثلا دعواکردنی باباممیکفت تو بی ارزشی..خواهرام مهم تراز توان..تحقیرمیکرد..هرچی فکر کنی پووودر میکرد....و رفتارشم همون بود...اما شوهرم باهمه کشمکش هامون حتی یک بار نکفت پشیمونم.نکفت دوستت ندارم.تحقرنکرد...اصلا میدونی.چطوربگم.جوری بامن رفتارمیکرد ک توهرجوری باشی من بازممیخامت...کاری ک پدرومادرم نکردن...انقدری ک اعتماد دارم ب شوهرم به بابام ندارم احساس امنیت ...براهمین رفتارم زمین تااسمون فرق میکنه باهاشون.

2790
2778
2791
2779
2792