saheliiiiii مدیر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20974 عنوان گردن درد کودک | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 50 پست سلام بچه هاردخترم ۱۱سالشه و امسال از مهر خیلی از گردن درد ناله میکنه مدام گردنشومیشکنهتب و حالت تهوع نداره اشتهاهاش سر جاشه و ۴۵کیلوعه مثلا دیروز عصر گفتم گردنم درد میکنه داروبده الان صبح میرفت مدرسه دوباره گفت پنجشنبه و چهارشنبه نخواست هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست 1404/12/02 | 08:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیاسابق عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 11207 ام آر آی بچه سخته اخهدختر منم ۴سالکی از سرسری با کردن افتاد پایین میتونه اون باشه؟۷سال بعد نشون بده ... نه فکر نکنم.چون خیلی سال گذشته
139999 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3595 بالشتش کوتاه باشهحتما روی میز بشینه تکلیف بنویسهو حرکات اصلاحی بزنه ک عضلات پشتش تقویت شه آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم میگویمت از دور دعا، گر برسانند.
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20974 بالشتش کوتاه باشهحتما روی میز بشینه تکلیف بنویسهو حرکات اصلاحی بزنه ک عضلات پشتش تقویت شه بالشاش رو از امروز کوتاه میکنم برای دو سه رپز ببینم تغییراتش رو سه شنبه یا چهارشنبه امتحان نداره میبرم دکتر هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 6070 اخه توی طول رپز هم میگه مثلا از من یاد گرفته قولنج گردن بشکنه امسالذقولنج میشکنه ویتامین د ۳ میدی بهش یا کلسیوم خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار
saheliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 20974 ویتامین د ۳ میدی بهش یا کلسیوم نه هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
پرتغال_افریقایی عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 6070 نه حتما بهش بده خدایا!چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار