2777
2789
عنوان

گردن درد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 50 پست
الان بهتره؟ چیکار مرد واین مثلا از دیروز دوتا ایبوپروفن خورده

مادر و پدرش که دیگه چیزی نمیگن.

من به داداشم گفتم عکس رادیولوژی چیزی نشون نمیده.باید دکتر ام آر آی درخواست میکرد.نه رادیوگرافی.

اره خیلی تاثیر داره چون ادم ۸ یا ۹ ساعت خوابه اگه بالش مناسب نباشه عضلات گردن میگیره

اهان بزارم امتحان کنم

مثلا امسال از من یاد گرفته قولنج بشکنه

هر وقت قولنج میشکنه تق صدای قولنج گردنش میشکنه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر و پدرش که دیگه چیزی نمیگن.من به داداشم گفتم عکس رادیولوژی چیزی نشون نمیده.باید دکتر ام آر آی در ...

ام آر آی بچه سخته اخه

دختر منم ۴سالکی از سرسری با کردن افتاد پایین میتونه اون باشه؟۷سال بعد نشون بده خودشو؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببر دکتر

اره باید ببرم وبه پدرش میگم میگه از بالشه

اهمیت نمیده

بالش طبی موج هوشمند براش بگیر تا حدودی اثر داره

از همونا کهدتوس دیجی کالا هست

بنطرم ویتامین دی اش پایینه شاید

قدش بلنده

شایدم باشه

شدیدا هم از دکتر میترسه

تا حرف دکتر رفتن میکنم گریه میکنه استرس میگه نهدنمیرم میگه هر دکتری از دکتر معمولی سرماخوردگی تا پوست

بچه ی خودخور و استرسی هست

جان?من خودم دیسک گردن دارم بسیار برام مفید بوده

ممنون

من از لوازم طبی شهرمون خریدمبرندهای مختلقچفی داره بالش طبی ولی موج برند هوشمند واقعا عالیع

مرسی برند موج هوشمند؟

قدش بلندهشایدم باشهشدیدا هم از دکتر میترسهتا حرف دکتر رفتن میکنم گریه میکنه استرس میگه نهدنمیرم میگه ...

اضطراب و استرس هم خیلی رویگردن درد تاثیر میذاره

اگر میتونه کلاس یوگا بره ی سری حرکتها یاد میدن برای گردن مفیدع

اضطراب و استرس هم خیلی رویگردن درد تاثیر میذارهاگر میتونه کلاس یوگا بره ی سری حرکتها یاد میدن برای گ ...

اره خیلی استرسی هست

خیلی به سلامتیش اهمیت میده تا حرف هر دکتری میشه زود اعتراض میکنه داد میزنه قهر میکنه اصلا ارثی استرس اون من استرس میگیرم دست و پامو گم میکنم

خاطره بدی همداز دکتر نداره