2777
2789
عنوان

گردن درد کودک

93 بازدید | 48 پست

سلام بچه هار

دخترم ۱۱سالشه و امسال از مهر خیلی از گردن درد ناله میکنه

مدام گردنشومیشکنه

تب و حالت تهوع نداره اشتهاهاش سر جاشه و ۴۵کیلوعه

مثلا دیروز عصر گفتم گردنم درد میکنه داروبده

الان صبح میرفت مدرسه دوباره گفت

پنجشنبه و چهارشنبه نخواست

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

باگوشی زیاد کار میکنه؟

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

باگوشی زیاد کار میکنه؟

نه زیاد مثل بقیه بچه ها

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سرش زباد اویزان ب سمت پایین برای گوشی بازی نیست؟

بالش یا تخت و تشک جدید عوض نکرده

گردن درد مال اویزانی و سنگینی سر و فشار اون ب گردن هست

غوز نداره بچت؟

۴۵ کیلو زیاد نیست ؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

قوز نمیکنه یا گردنشو موقع درس خوندن خیلی خم نمیکنهبه نظدم با اورتوپد مشورت کن

اره میکنه موقع نوشتن خون میکنه زیاد که من میرم هی میگم درست بشین

با گوشی زیاد کار میکنه یا درس زیاد میخونه؟

درسشون زیاده

با گوشی هم در حد دو ساعت در روز

اگه بچت نگاهش ب ردبرو باشه و گردنش زیاد اویزون ب پایین نباشه ،نباید درد بگیره

مسئله روحی، فشار روانی، ورود فرزند جدید یا حاملگی نداشتین؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

سرش زباد اویزان ب سمت پایین برای گوشی بازی نیست؟بالش یا تخت و تشک جدید عوض نکردهگردن درد مال اویزانی ...

چرا وزنش زیاده

اره موقع درس خوندن زیاد خم میکنه

اوایل موهاش زیاد بلند و پرپشت بود میگفتم از اونم رفتم کوتاهذکردم کمتر گفت درد میکنم الان دوباره میگه

شاید بالش زیر سرش بده.شبها بد میخوابه.

نمیدونمهمون بالش سال ها پیشش

امسال اینجور میگه