2777
2789
عنوان

گردن درد کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 50 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه بچت نگاهش ب ردبرو باشه و گردنش زیاد اویزون ب پایین نباشه ،نباید درد بگیرهمسئله روحی، فشار روانی، ...

نه

فقط استرس درس که میگیره و بحث درس میاد بیشتر میناله

روزهای تعطیل کمتر میگه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بالشش

همون بالش سال ها پیشش

امسالذگردنشومیشکنه قولنجشو

و از کردن درد میناله

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بالش زیر سرشم باید کم حجم باشه که گردن بالاتر از بدن نباشه زیاد،وقتی از خواب بیدار میشه بیشتر درد دا ...

نمیدونم

اره فک کنم

اما توی طول روز هم گاهی میگه

نمیدونمهمون بالش سال ها پیشش امسال اینجور میگه

برادرزاده م تو ترامپولین.گردنش اسیب دید(شش سالش بود) تا مدتهاااااا گردن درد بود.دیگه اخریها میگفت نمیتونم دستمو بالا بیارم.

بردنش دکتر ارتوپد.عکس گرفت.گفتن چیزی نیست!

از همونه پس قوز باعث گردن دردش شده

اخه توی طول رپز هم میگه

مثلا از من یاد گرفته قولنج گردن بشکنه

امسالذقولنج میشکنه

نهفقط استرس درس که میگیره و بحث درس میاد بیشتر مینالهروزهای تعطیل کمتر میگه

برای درس خواندنش باید میز تحریز بگیری زاویه دار باشه فشار کمتر میشه ب گردن

ب بچت ظهر از مدرسه اومد همراه با نهار ی ویتامین دی کپسولش بده

خوب میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

برادرزاده م تو ترامپولین.گردنش اسیب دید(شش سالش بود) تا مدتهاااااا گردن درد بود.دیگه اخریها میگفت نم ...

الان بهتره؟

چیکار مرد واین مثلا از دیروز دوتا ایبوپروفن خورده

نمیدونم اره فک کنم اما توی طول روز هم گاهی میگه

پس مطمعن باش بخاطر بالشش هست چون دختر منم یکی دوبار از خواب بیدارشدنی گردنش میگرفت درد میکرد بالشش رو درآوردم پشم شیشه رو کم کردم که صاف بشه راحت بخوابه

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯

برای درس خواندنش باید میز تحریز بگیری زاویه دار باشه فشار کمتر میشه ب گردنب بچت ظهر از مدرسه اومد ه ...

میز تحریر عوض کنم؟

نگرانم

میگم نکنه چیز جدی باشه

میز تحریر عوض کنم؟نگرانم میگم نکنه چیز جدی باشه

نه عوص نکن اگه داره. چادری نیست بچت؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

پس مطمعن باش بخاطر بالشش هست چون دختر منم یکی دوبار از خواب بیدارشدنی گردنش میگرفت درد میکرد بالشش ر ...

امتحان کنم ببینم یک بالش نازک تر از امروز بزارم

نه عوص نکن اگه داره. چادری نیست بچت؟

نه چادری نیست

امتحان کنم ببینم یک بالش نازک تر از امروز بزارم

اره خیلی تاثیر داره چون ادم ۸ یا ۹ ساعت خوابه اگه بالش مناسب نباشه عضلات گردن میگیره

این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂👀👩🦯