2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم حتما حتما به مشاور مراجعه کن.پزشکم و خواهرانه و دلسوزانه راهنمایی کردم 🙏❤️

مشاور میتونه برام چیکار کنه وقتی آدمای دورم روانیم کردن ؟

نه پولی دارم نه کاری ، توی خونه زندانیم کنار یه مشت احمق!

کاربر قدیمیم، به علت زدن حرف حق ،تعلیق شدم😏

مثلا بهجای اینکه خودتو بزنی نمیشه یهچیز دیگه رو بزنی؟بالشتی ، پتویی چیزی

نه . آروم نمیشم. فقط باید با دست محکم بزنم رو پام. الان انگشتان دستم کبودن و ورم کردن

من اینجوری بودم یه مدت تحت نظر روانپزشک بودم بهتر شدم

چرا اینجوری شده بودی؟ روانپزشک به تنهایی کافی بود وقتی آدما و محیط دورت همون باشه؟

مشاور میتونه برام چیکار کنه وقتی آدمای دورم روانیم کردن ؟ نه پولی دارم نه کاری ، توی خونه زندانیم کن ...

امیدوارم خدا غم از دلت برداره ❤️

پادکست "این نقطه" رو شروع کن به گوش کردن خیلی آرومت میکنه.

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰

امیدوارم خدا غم از دلت برداره ❤️پادکست "این نقطه" رو شروع کن به گوش کردن خیلی آرومت میکنه.

میدونی چقدر اینکار رو کردم ؟ همین الان میتونم نقش یه تراپیست رو بازی کنم...

بی فایده و بی فایده 💔

فقط مرگ آرومم کنه مگر.

کاش صبحی نباشه برام کاش.

ممنونم ازت مهربان

میدونی چقدر اینکار رو کردم ؟ همین الان میتونم نقش یه تراپیست رو بازی کنم...بی فایده و بی فایده 💔فقط ...

ان شاء الله خدا به حرمت این شبای عزیز دلتو شاد کنه از غیب

برات ده تا صلوات فرستادم ❤️

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰

چرا اینجوری شده بودی؟ روانپزشک به تنهایی کافی بود وقتی آدما و محیط دورت همون باشه؟

ادمای اطراف منم سمی بودن

از یه طرف خانواده ی خودم از یه طرف خانواده ی شوهرم

من دیگ از خودزنی گذشتم و ب خودکشی رسیدم یه هفته بیمارستان بودم

بعدم روانپزشک برام ارامبخش نوشت و چن تا داروی دیگ...یه چند ماه تحت نظر بودم خیلی بهتر شدم نمیگم خوب... علائمی ک داشتم کم شدن