2777
2789
ان شاء الله خدا به حرمت این شبای عزیز دلتو شاد کنه از غیببرات ده تا صلوات فرستادم ❤️

😔💔

هیچ امیدی تو دلم نمونده هیچی... خیلی دلشکستم از همه جا از همه.

حتی کسیو ندارم بغلش کنم الان یکم گریه کنم تنهایی توی اتاق تاریک با خودم حرف میزنم.

خیلی ممنونم برام وقت گذاشتی😔

کاربر قدیمیم، به علت زدن حرف حق ،تعلیق شدم😏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ادمای اطراف منم سمی بودن از یه طرف خانواده ی خودم از یه طرف خانواده ی شوهرم من دیگ از خودزنی گذشتم و ...

💔عزیزم... میفهممت.

خوشحالم الان حالت بهتر شده. امیدوارم دیگه هیچ علائمی نداشته باشی هیچ وقت و حال بد ازت دور بمونه.

💔عزیزم... میفهممت.خوشحالم الان حالت بهتر شده. امیدوارم دیگه هیچ علائمی نداشته باشی هیچ وقت و حال بد ...

ممنونم گلم منم امیدوارم تو از این شرایط بیای بیرون

من اومدم خونه ی خودم ذهنم اروم شد تازه فهمیدم ارامش چیه حتی الان میرم خونه ی مامانم اعصابم بهم میریزه باخانواده ی شوهرمم کلا قطع ارتباط کردم

😔💔هیچ امیدی تو دلم نمونده هیچی... خیلی دلشکستم از همه جا از همه.حتی کسیو ندارم بغلش کنم الان یکم گ ...

عزیزم نمیخوام شعار بدم یا کلیشه ای حرف بزنم

از سال ۹۸ تا ۴۰۲ توی حالت بقا بودم از شدت حال خراب

اگه کاربری قبلیم بود می فهمیدی، تا حدی که کاربرا نگرانم میشدم گه گاهی احوالمو می گرفتن که زنده ام یا نه

اما به اون خدای بالاسر قسم که اسمش خدای جباره... جبران میکنه حتی اگه یک روز از زندگیت مونده باشه...

هیچ وقت امیدتو از دست نده...

این قلب شکسته ت طلاست... برای منم دعا کن با این قلبت ❤️

اگه خواستی گه گاهی بهم پیام بده دردودل کن

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰

چن سالته امکان ازدواج یا خوابگاه رفتن نداری

۲۶سالمه.

نه خانواده ام خانواده درست حسابی نیستن آدم درست هم قطعا نمیادخاسنگاری من آخه.

بخوام با یکی ازدواج کنم عین اینا که بدتر میشه...

💔نه بچگی کردم نه جوانی 😔

انگار منی

منم حتی الان خیلی دلم برای روزایی ک باید کلی خوش میگذروندم کلی مهارت میدیدم ولی الکی کنج خونه با زندانی بودن گذشت دلم میسوزه ۲۳سال تباه شدم الانم همچنان تبعاتش باهامه

ممنونم گلم منم امیدوارم تو از این شرایط بیای بیرون من اومدم خونه ی خودم ذهنم اروم شد تازه فهمیدم ارا ...

ممنونم ولی بعید میدونم من روزی رها بشم. حس میکنم رهایی فقط با مرگه برای کسی مثل من.

شاید باورت نشه سال هاست حتی راحت نخوابیدم.

خداروشکر که تونستی بری خونه خودت و آرامش تجربه کنی. درکت میکنم حق داری. ارتباطتت رو باهاشون کم تر کن یا زیاد باهاشون صحبت نکن که عصبی نشی.

۲۶سالمه.نه خانواده ام خانواده درست حسابی نیستن آدم درست هم قطعا نمیادخاسنگاری من آخه.بخوام با یکی از ...

نه کی همچین حرفی زده

من با رلم ازدواج کردم کلی هم جنگیدم واس این ازدواج الان خیلی ازاد و مختارم خیلی ارامش دارم شوهرم بهم بها میده اصلا فکرتو بد نکن اگ میتونی برو تو اجتماع چ با دانشگاه رفتن چ کار

عزیزم نمیخوام شعار بدم یا کلیشه ای حرف بزنماز سال ۹۸ تا ۴۰۲ توی حالت بقا بودم از شدت حال خراباگه کار ...

😔قربونت برم اینقدر مهربونی، کسی مثل شما لایق یه زندگی بدون غم هست.

چی بگم گلم هیچ حرفی وجود ندارد بتونه آرومم کنه یا ذره ای دلخوش،اینقدر وضعیت روانم وخیم هست.

ولی بازم ازت ممنونم خداروشکر میکنم از اون روز ها نجات پیدا کردی و الان حال خوبی داری ،غم تا ابد ازت دور

انگار منی منم حتی الان خیلی دلم برای روزایی ک باید کلی خوش میگذروندم کلی مهارت میدیدم ولی الکی کنج خ ...

دقیقا منم 😔 با این تفاوت که ۲۶ سالمه. سه سال از تو بیشتر رنج کشیدم. جز نفرین کردن خودم و زدن خودم دیگه چیزی آرومم نمیکنه.

پرام از حسرت اینقدر حالم بده دیگه جان ندارم تلاشی بکنم برای رشد خودم..به همسن و سالانه نگاه میکنم پر از شوق زندگی و زیبایی و پیشرفت ولی من؟ امسالم شده تکرار پارسال...

نه کی همچین حرفی زده من با رلم ازدواج کردم کلی هم جنگیدم واس این ازدواج الان خیلی ازاد و مختارم خیلی ...

عزیزم خیلی برات خوشحالم که الان به یه آرامش و آزادی رسیدی این باارزشه . دیگه به فکر گذشته نباش مهم اینه نجات پیدا کردی🤍.