2777
2789
😔قربونت برم اینقدر مهربونی، کسی مثل شما لایق یه زندگی بدون غم هست.چی بگم گلم هیچ حرفی وجود ندارد بت ...

🫂❤️

یه صلوات برای باز شدن گره ازدواج من و نامزدم 🙏❤️ هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم 😔 با این تفاوت که ۲۶ سالمه. سه سال از تو بیشتر رنج کشیدم. جز نفرین کردن خودم و زدن خودم د ...

عزیزم کاش کاری از دستم بر میومد تصور اینک تو هنوز تو شرایط منی واقعا ناراحتم میکنه

امیدوارم خدا برات معجزه کنه ب دستای خدا امید داشته باش

عزیزم کاش کاری از دستم بر میومد تصور اینک تو هنوز تو شرایط منی واقعا ناراحتم میکنه امیدوارم خدا برات ...

قربونت برم مهربونم.همینکه برام وقت گذاشتی خیلی باارزشه ازت ممنونم.

کاربر قدیمیم، به علت زدن حرف حق ،تعلیق شدم😏

عزیزم خیلی برات خوشحالم که الان به یه آرامش و آزادی رسیدی این باارزشه . دیگه به فکر گذشته نباش مهم ا ...

اره انقد خداروشکر سرم شلوغه ک دیگ وقت نمیکنم ولی تا مدتها درگیرش بودم

اولین روزی ک تو خونه م بیدار شدم فهمیدم من مدتها باحالت دلهره از خاب میپریدم میدونی چی میگم؟

الان میرم سرکار گاهی فکر میکنم چی میشد حداقل میذاشتن خودم کار کنم پول داشته باشم روانمم سالم تر میموند

الان تا ۱۲شبم میتونم تنها بیرون باشم ولی هوا ک تاریک میشه طبق عادت دلهره میگیرم اگ بیرون باشم و سعی دارم زود برسم خونه

ولی خب خداروشکر گذشت

اره انقد خداروشکر سرم شلوغه ک دیگ وقت نمیکنم ولی تا مدتها درگیرش بودم اولین روزی ک تو خونه م بیدار ش ...

خیلی خوبه عزیزم برات خوشحالم اره واقعا خواب راحت یه نعمته . امیدوارم هرروز خوشبختتر از روز قبل باشی و آرامش کل زندگیت باشه گلم .

ممنونم عزیزم منم برات از خدا معجزه میخام

چی بگم. من دیگه امیدی ندارم. جز ناامیدی و تاریکی چیزی توی زندگیم نمیبینم.

ولی بازم ازت ممنونم