2821
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1786 بازدید | 187 پست
هر روز صبح ناشتا دوش بگیر اتاقتو تمیز کن حسابی چند تا گل طبیعی بخر بزار اناقت ببین. روحیه ات چقددددر ...

فک کن بیشتر از ۱ ماه شده کلا خابیدم تو اتاقم

انگار بدنم خشک شده

هروز همین هارو میگم ولی تنبلی نمیزاره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فک کن بیشتر از ۱ ماه شده کلا خابیدم تو اتاقم انگار بدنم خشک شده هروز همین هارو میگم ولی تنبلی نمیزار ...

یه بار باید همست کنی از جات باشی وگرنه بدتر میشی

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

🥺🥲اره امروز به خاطر دانشگاه ی کار داشتم با سایت باور کن مغزم خشک شده بزور انجامش دادن

همین فردا صبح پاشو اول برو حموم مستقیم یه دوش مشتی بگیر بعد بیا بیرون موهاتو خوشگل سشوار بکش اتاقت و تمیز کن بعد برو بیرون چند تا شاخه گل طبیعی بخر بزار چند جای اتاقت برو تو ظهر پارک تو افتاب یه ربع قدم برن نور افتاب برات خیلی خوبه ضد افسردگی ویتامین دی پنجاه هزار بخر هر دو هفته بخور خیلی خوبه

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

🥺🤍مرسیی امیدوارم فردا بتونم انجامش بدم

میتونی حتماااا فقط باید بخوای یع ذره همت کنی تمومه امیدوارم فردا از کارایی که کردی بیای همینجا منو ریپ بزنی بهم بگی

سلام

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز