2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1364 بازدید | 169 پست
هدف داشته باش برای زندگیت درس بخون کسی شو برای خودت دورت چنان شلوغ بشه

همه خانواده و فامیل و مدرسه از من بدشون میاد دوستی هم ندارم

درسم تمرکز اصلا ندارم نه که نخوام نمیتونم الان از صبح ۱ فصلو نشستم پاش نتونشتم بخونم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم منم انقد افسردم اصلا موهامو شونه نمیکنم هیچی خوشحالم نمیکنه ۱ماهه با مامانم دعوام شده حرف نمیزنم ...

منم همین الان با مامانم ودعوام شده بغض دارم

حتی نه مو شونه میکنم نه حال حموم دارم اتاقمم اشغال دونیه

انقدر کمبود محبت دارم فقط به مامانم میچسبم چیکار کنم منم تنهام اونم تا میتونه فوشم میده و میزنتم پیش بابام و همه فامیل بد کرده منو شدم درس عبرت بچه هاشون

تو رو خدا این کلمه خودکشی رو فراموش کن واینجوری نگو با وجود همه مشکلاتت خوب بخون درستو برو دانشگاه خ ...

نمیتونی درک کنی چقدر حالم بده همین الان پیامتو خوندم زدم زیر گریه حتی ی بار قرصم خوردم کم بود نمردم ولی دیگه خستم نمی کشم

درس بخون دانشگاه قبول شی از این شرایط خلاص شی واقعا شرایطتت سخته میفهمم

تمرکز درس خوندن ندارم به هیچ عنوان نمیتونم با این وعضم قبول نمیشم برم دانشگاه انقدر حالم الان بده کتف چپم فلجه

منم همین الان با مامانم ودعوام شده بغض دارم حتی نه مو شونه میکنم نه حال حموم دارم اتاقمم اشغال دونیه ...

اخ مثل همیم مثل هم

🫠 مامان منم کم مونده بود بکشه من و بابام جلوشو گرفت

باورت میشه ۱ ماه باهاش حرفی نزدم

۲ هفته اول هم هیچی نخوردم چون نمی خواستم از اتاقم درام بیرون میفهمیدم خونه نیس یواشکی میرفتم چیز میز برمی داشتم

نمی دونی با چیا دارم دست و پنجه نرم میکنم ی وضعیتی دارم ک نگو

اتاقم ب قول تو شده اشغال دون حوصله هیچی ندارم

۱ ماهه از خونه نرفتم بیرون افسرده افسرده

عزیزم اول تصمیم بگیر خودت به خودت کمک کنی. تکلیف کنکورت رو روشن کن آدم خوندن هستی بشین بخون بدون توج ...

مرسی از نظرتون ولی واقعا نمیشه من خودم میدونم نیاز به این کارا دارم ولی نمیتونم دیگه خستم میخوام تو این دنیا و خانواده نباشم الان از درد سرم انقدر درد میکنه میخوام بمیرم کتف چپم رگش از درد فلج شدا درسم تمرکز ندارم نمیتونم نه اینکه نخوام

بیرون نمیذارن بری برای کار شاید اجازه بدن؟؟یا کتابخونه برای درس خوندن

اصلاااا به هیچ عنوان با دوستم میخواستم برم کتابخونه خون به پا کردم هر کاری بگی کردم نزاشتن

در این حد مریضن که اجازه سوپر مارکت ۲ در اونور ترو ندارم اگه از گشنگی بمیرم