2777
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 105 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من مصرف کردم پری شدم ولی از امشب قرار کلومیفن بخورم ایشالله ک ماه بعدحامله ام 😢

انشاله ک ماه بعد هردومون باردار مبشیم 

معمولا با لتروزل خیلیا جواب میگیرن 

😢😢😢😢

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
من این ماه از روز سوم تا پنج شب شبی دوتا خوردم و خداروشکر نتیجه گرفتم

امپول زدی؟چند وقت اقدامی ؟خداروشکر بهت تبریییک میگم منم خوردم ....روز چندم متوجه شدی بارداری

انشاله ک ماه بعد هردومون باردار مبشیم  معمولا با لتروزل خیلیا جواب میگیرن  😢😢😢😢

انشالله . اره ما چون اون ماه خیلی کم رابطه داشتیم عید بود خیلی شلوغ پلوغ بود دور و برمون .‌. این الان باز زندگیمون نظم گرفته البته من پلی نیستم دکترم کلومیفن داد

برای مامان شدنم میشه یه صلوات بفرستین😭خییییییییییییلی دوست دارم تیکر بارداریمو بزنم😔  هرماه فک میکنم حامله ام سخت ترین لحظه اونجاییه که تا حس میکنم حامله ام پریود میشم 😢😢😢 .
منم همین ماه لترزول خوردم گفتش روز 13م بیا سونو بنویسم وبعدش فولیکولت خوب بود امپول که من نرفتم  ...

انشالله ک بارداری 

لعنت ب پلی کیستیک 

منم پریود نامنظم دارم این ماه ترشحات کشدار روز 17 داشتم و روز 31 پری شدم بعنی دوره هام 31 روزه شدن و دقیقا همدن 17 تخمک گذاریم بوده 

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
آره کاملا مشخصه .ولی چرا با این وجود نمیگیره؟!

دکتر من گفت احتمال عفونت هم داری تو و شوهرت یه نوع عفونت ویروسی برا همون بهمون داکسی ساکلین داده این ماه که دوتایی بخوریم