2777
2789
عنوان

لتروزول

578 بازدید | 105 پست

سلام 

مشکل پلی کیستیک دارم خفیفه البته 

دکترم ماه قبل برای اولین بار لتروزل و استرومارین(برای تنظیم پریود) نوشت 

فقط برای یکماه نوشت 

این ماه فکر میکردم باردارم چون بیبی هاله داشت بخاطر همین وقت دکتر نگرفتم و امروز روز سوم پریودمه 

یعنی اگه بخوام لتروزول بخورم باید از امشب بخورم 

بنظرتون خودم بگیرم بخورم ؟! یا نخورم 😢

اخه دکتر اگ برم واسه ماه بعد مبنویسه چون اینماه باید قبل از امروز میرفتم دکتر ک نرفتم

نمیخوام این ماهو از دست بدم از طرفی هم شک دارم سرخود خوردنش درست باشه یا نه

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حتما برو دکتر  بعد قرصو‌باید شب‌بخوری دیگه

اره فقط این ماه میخوام اقدام کنم وقت نیس واسه دکتر چون واسه ماه بعد مینویسه دارو 

این ماه بدون دارو اقدام کنم یعنی 

فولی هام رشد ندارن

من مصرف کردم پری شدم ولی از امشب قرار کلومیفن بخورم ایشالله ک ماه بعدحامله ام 😢

برای مامان شدنم میشه یه صلوات بفرستین😭خییییییییییییلی دوست دارم تیکر بارداریمو بزنم😔  هرماه فک میکنم حامله ام سخت ترین لحظه اونجاییه که تا حس میکنم حامله ام پریود میشم 😢😢😢 .
برو دکتر بهتره شاید بهت بگه شبی دوتا بخوری سرخود نخور هنوزم وقت هست باید از امشب بخوری

ماه قبل شبی دوتا خوردم 

اکثر دکترا واسه 2 ماه مینویسن 

پس مجبورم این ماه بدون دارو اقدام کنم 

وقتی قرص رو میخوری تخمک گذاریتو حس میکنی؟درد داری

این ماه برعکس ماهای قبل خیلی ترشحات روز 17 داشتم 

قبلا ترشحاتو اصلا نمیدیدم

ن امپول ننوشت برام گعت نیازی نیس 

منم همین ماه لترزول خوردم گفتش روز 13م بیا سونو بنویسم وبعدش فولیکولت خوب بود امپول که من نرفتم 

من پری هام نامنظمه و پلی کیسبتم از 20 روز تا جدیدا31 روز ....ماه قبلنا اصلا متوجه ترشح کشدار نمیشدم ولی این ماه روز 19 تا22 ترشح داستم که خوندم نشونه تخمک گذاریه ولی هیچ علاعمی ندارم و هنو پری نیومده

من این ماه از روز سوم تا پنج شب شبی دوتا خوردم و خداروشکر نتیجه گرفتم

خداروشکر 

شبی دوتا خوردب ؟! 

منم ابنماه و خوردم خیلی امیدوار بودن مخصوصا ک بیبی مثبت شد . خبلی داغون شدم با پربود شدن

2790
2778
2791
2779
2792