2821
2789
عنوان

لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 105 پست
[QUOTE=59924605]ماه قبل شبی دوتا خوردم  اکثر دکترا واسه 2 ماه مینویسن  پس مجبورم این ماه ب ...

نه سونو ندادم ماه قبل 

فقط میددنم بدون دارو فولی هام ریزن 

این ماه روز 12 میخوام برم سونو

دلم  اتفاق خوب میخواد 💚 دلم نی نی میخواد 🍼🍼
عزیزم دارو ها رو از روز چند و چجوری استفاده کردی؟؟؟؟؟ منم دکتر گفت دوسه ماه با همین روش برو جلو

منظورت لتروزله؟ 

استرومارین ؟؟

لتروزل از شب 3 تا 7 شبی دوتا 

اما نمیدونم چرا امپول نمینویسه میترسم کیست بشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه سونو ندادم ماه قبل  فقط میددنم بدون دارو فولی هام ریزن  این ماه روز 12 میخوام برم سون ...

به نطر من طبق ماه قبلت بخور....من الان چندماهه دکتر بهم میده و تازه فهمیدیم چندتا بخوریم که تخمک گذاری بشه...از دوز کم شروع کردم

به نطر من طبق ماه قبلت بخور....من الان چندماهه دکتر بهم میده و تازه فهمیدیم چندتا بخوریم که تخمک گذا ...

همینکارو مبکنم اینماه با تجوبز خودم میخورم چون دسترسی ب دکتر ندارم 

هر چه پیش آید ...

همینکارو مبکنم اینماه با تجوبز خودم میخورم چون دسترسی ب دکتر ندارم  هر چه پیش آید ...

من الان از روز دوم پری دوتا صبح دوتا شب کلومیفن میخورم.از روز سوم یکی صبح یکی شب لتروزول و از روز چهارم روزی یکی استرومارین

هیچ علاعمی ندارم و صبح بیبی چک مدیکور استفاده کردم منفی بود 

واسه من هاله داشت باورم شده بود 

ولی پریود شدم 

خیلی درد داشتم این ماه امروز روز سوم پری هستم اما هنوزم درد تخمدان دارم 

رفتم دکتر دیروز که قبلش تست زدم منفی بود 

گفتم قرصام تموم شده و ماه قبل لتروزول خوردم 

اونم برام دوفاستون نوشت و برام سونو روز 3وم پری نوشت 

به نظرتون روز سوم چراااااا؟

من الان از روز دوم پری دوتا صبح دوتا شب کلومیفن میخورم.از روز سوم یکی صبح یکی شب لتروزول و از روز چه ...

وای چقد زیاد 

من استرومارین از شب 8 تا 14 میخوردم 

بنظرت این ماهم بگیرم ؟ 

خیلی پری باهاش منظم میشه 

اما تو نت خوندم عوارضش خیلی زیاده 

واسه چند ماه استروملرین گفته مصرف کنی ؟ 

وای چقد زیاد  من استرومارین از شب 8 تا 14 میخوردم  بنظرت این ماهم بگیرم ؟  خیلی پر ...

الان یکساله دکتر بهم میده همراه با داروهای دیگم ماهی ده تا .ولی تازه دوماهه که با این دوز قرصا تخمک گذاری دارم و دکتر گفت اگه نمیشد مرحله آخرش آمپول بود که خداروشکر قرص جواب داده