2777
2789
من هیچ جای دنیا رو نگرفتم بیخیال

پس چرا دل میشکونی ؟

میدونی تاوان همین دل شکوندن ها چقدر زیاده ؟

مسخره کردن رو حتی اگر پیامبر هم برات از درگاه خدا توبه کنه بازم پذیرفته نیست

بنده ی خدا و خالق خدارو مسخره میکنی ؟

دلش شکسته باشه بد دلتو میشکونن

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام

من در20سالگی 2سانت

در 36سالگی 3سانت

در 40سالگی نیمسانت بلند شدم

عکس قبل وبعد افزایش قدم رو با پدر وهمکارانم در پیجم وگروه تلگرامم میتونید ببینید

گروه افزایش قد تلگرام من متدهای افزایش قد ،۲۰۲۶

گروهی برای تبادل نظر میان کسانی که خواهان افزایش قد حتی در بزرگسالی هستند

👈لینک bolandha

کانال افزایش قد تلگرام من👇

یک کانال متفاوت شامل کتابهای افزایش قد خارجی وایرانی وتجربیات افزایش قد افراد جهان

یک کانال با مطالب علمی بسیار عالی

👈لینک bolandghadshodan

ممنون ازتون

🥰🥰

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
بیا برو ۱/۵ متری صدات نمیاد از اون پایین

به حق همین روزهای مبارک خدا جوابتو بده

واگذارت می کنم به خدا خودش جوابتو میده

فقط بدون خدا گفته پیامیر هم برات توبه کنه من فرد مسخره کننده رو هیچ موقع نمی بخشم

من هم نمی بخشمت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

بیا برو ۱/۵ متری صدات نمیاد از اون پایین

مطمئن باش خدا صدای دل شکسته کسایی که دلشون رو میشکنی رو می فهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم ۱۵۳ هستم که فکر میکنم خیلی کوتاهم خیلی زیاد پیش میاد با خانومای متاهل صحبت کردنی کنارشونم از من قدشون کم ترم هست ..کلا ما شمالیا خانوما بخوص قدکوتاه زیاد هست برای اقایون انگار مهم نیست چون ازدواج زیاده دورو برمونبا شرایط قدی کوتاه میبینم