2777
2789
همین که الان اکسته یعنی خوب نبود دیه😂😂پسرای قد کوتاه کمتر خیانت میکنن نکه حالا نکنن هرگز

باشه من بحث نمیکنم دیگه

ولی دلیل جداییم ازش راه نسبتا دورمون بود

از ما چه مانده غیر از آرزو... اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اهان خیلی لاغری؟روز عروسیت پا ب رهنه باید بگردی فک کنم داماد ب جات پاشنه بلند بپوشه😐🥲

پاشنه بلند دوست ندارم کلا با کفش عادی میام اونم هرچی خواست بپوشه من چیکار دارم باهاش؟ مهم عشقیه که بینمون هست اصلا ۳۰ سانت ازم کوتاه تر باشه من انتخابمو کردم.

اسی دقیق نمیدونی چند هستی ؟من اطرافیانم خیلی بلند نیستن ولی ازدواج کردن حالا نمیگم شوهرشون خیلی بلند ...

فک کنم ۱۴۰ شایدم کمتر باشم

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
پاشنه بلند دوست ندارم کلا با کفش عادی میام اونم هرچی خواست بپوشه من چیکار دارم باهاش؟ مهم عشقیه که ب ...

انشالله خوشبخت بشی گلم

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
من وقتی کلاس پنجم بودم ۱۴۰ بود قدم😂، بله بعضیا ممکنه رد کنن چون خانواده هاشون میگن بچه پسرمون کوتاه ...

ببخشید نتونستم خودمو کنترل کنم و به شخصیت نداشتت خندیدم

الان با قدت کجای دنیا رو گرفتی ؟ چی بهت رسیده که برای ادم های کوتاه تر نرسیده باشه

ابته که مشخصه شعور و شخصیت نداری

این دنیات پر شده از ادم های عقده ای مثل تو که هیچی ندارن و سعی میکنن با خندیدن به بقیه خودشو بالا ببرن که البته بالا نمیرن هیچ پایین تر هم میان

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

اسی عزیزم من دیدم و هست همچین چیزی

همه ی مردا که قدشون بلند نیست متاسب با اون برات خواستگار میاد ان شالله

و همچنین بعضی مردا دختر های ریزه میزه رو دوست دارن سلیقه ای هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

همه که قرار نیست قد بلند باشن

خیلی ادم دیدم که ریزه هستند و ازدواج خوب هم کردند خداروشکر ربطی به قد نداره عزیزم

همچنین کلی ادم دیدم قدشون بلند و مجرد موندن

1
5
10
15
20
25
30
35
40