2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من وقتی کلاس پنجم بودم ۱۴۰ بود قدم😂، بله بعضیا ممکنه رد کنن چون خانواده هاشون میگن بچه پسرمون کوتاه ...

حالا چرا میخندی ؟

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
خب که چی؟ پسر ۱۹۰ الان نون و آب میشه مثلا؟ چه فایده ای داره؟

یه معیار زیباییه برا پسرا

شما دوس نداری نداشته باش خیلیا دوس دارن

از ما چه مانده غیر از آرزو... اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

شما برو با ۱۹۰ ببین چطور بهت خیانت میشه ، به زودی نه، وای حتما

ممنونم از دعای خیرت😐

از ما چه مانده غیر از آرزو... اونقدر بحث کردم (تاریخ عضویتم گویای همه چیه) که کاربری عزیزمو از دست دادم😭😂

ممنونم از دعای خیرت😐

عزیزم حقیقتو دارم میگم دشمنی که ندارم باهات، اینا خواهانشون زیاده تا تو سوپر مدل نباشی باهات نمیمونن ، آنقدر دختر دورشون زیاده هر روز احتمال داره برن با یکی دیگه اخه بدبختی نمیگن ما از یکی دیگه خوشمون اومده چند تا رو باهم هندل میکنن🤣از بچگی توجه زیاد بهشون شده برا همین اینجورین، حداقل پسر کوتاه تر بهش اطمینان داری بهت خیانت نمیکنه

عزیزم حقیقتو دارم میگم دشمنی که ندارم باهات، اینا خواهانشون زیاده تا تو سوپر مدل نباشی باهات نمیمونن ...

ربطی نداره

پسر قدکوتاه دیدم که خیانتم کرد

ولی اکسم قدش بلند بود خیانت نکرد بهم