2821
2789
عنوان

قد 140سانتی

2115 بازدید | 146 پست

خانمها بنظرتون با قد ۱۴۰ سانت احتمال ازدواج کردن هست ؟

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره مگه اونا آدم نیستن

در تاریخ بنویسید که سرزمینی بود :که میدانی داشت به اسم آزادی اسم بانکش آینده و مسکن بود، و اسم فروشگاهایش رفاه،ولی مردمش هیچکدامش را نداشتن.....❤️🩹🥹

مطمینی ۱۴۰هستی ؟؟

اره گلم شایدم کمتر

خدایا سال ۱۴۰۳ تموم شد ۱۴۰۴ هم تموم شد . اما من همچنان مجردم وسنم رفته بالا امشب که ۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سالمه وهنوز مجردم .ازت میخام خدایا یه بخت عالی نصیبم کنی .خدایا باهات شرط میبندم اگه ازدواج خوبی امسال که ۱۴۰۵ هست ومن ۳۵ سال سن دارم بکنم وخوشبخت بشم بهت قول میدم حافظ کل قران بشم .بهت قول میدم تمام نذرهایی که برای خودت و۱۴ معصوم کردم همه رو انجام بدم واینکه سجده شکر بجا آورم .من هیچوقت از تو وکلامت قران و۱۴ معصوم ناامید نیستم میدونم امسال عروس میشم .هرکی امضامو خوند صلوات برام بفرسته ازدواج خوبی کنم امسال .به امید روزی که بیاد متاهل باشم .

چرا نباشههمین قدا نصیب پسرای ۱۹۰ میشن اتفاقا😐😂

وای حق😂😂

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو😊💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....

چرا نباشههمین قدا نصیب پسرای ۱۹۰ میشن اتفاقا😐😂

شما دیدین ؟

دقیق نمیدونم چقد میشه ولی زندایی من به شدت کوتاهه فکر کنم همین ۱۴۰ باشه

داییمم ۱۷۰ و پولدار

وقتی ازدواج کرد تو ارایشگاه انقد مامانم اینا تحویلش میگرفتن که خانم ارایشگر گفته بود خدا به دل شکستت نگاه کرده چه ازدواج خوبی کردی