2777
2789
عنوان

اونجا🧸✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1417 بازدید | 209 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اجازه نمیدم😐خیانتتت؟؟؟ تو روز روشنن🗿🗿

ارهههههههههههههههه اونموقع که هی تاپیک میزنی پشمک صورتیم نم چی صورتیم دوتاتوووون هی گوز گوز اضافه ابراز علافه اینا خم باید ببینینیننیییییییییییییییییی

کاربری دست 3 نفره😂😂 فعلا ثنام

۵ و نیم اینا

کد خدایی که گمان کرده خدای ده ماست 🦁کد خدا نیست خدا نیست بلای ده ماست 🕊🏳 من از نسل آریایی ام👸👸 از نسل نادر ، شاه خراسان🌱 از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑 🦁🔥 از نسل خسرو پرویز میهن پرست ✨️ گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد' 🌱 🌊میگویند انسان های خوب به بهشت میروند اما از نظر من انسان های خوب هرجا که باشند آن جا را به بهشت تبدیل می کنند فریدون فرخ زاد✨ [در تکاپو رشته علوم سیاسی و حقوق بین الملل🪧📌] طرفدار 'فمینیست ' ' ماکسیمالیست ایرانی' ' سکولاریست '❌️

ارهههههههههههههههه اونموقع که هی تاپیک میزنی پشمک صورتیم نم چی صورتیم دوتاتوووون هی گوز گوز اضافه اب ...

عشقممم مهم اینه اصلیه تویی🧸❤️✨🤌🏻

لاشی نشو خیانت راهش نیست🥲😔

دنیای بیرون از پتو خیلی بی رحمه :)🧸💔✨✨✨✨✨عضو رسمی انجمن H_T_A :)🦢✨

ارهههههههههههههههه اونموقع که هی تاپیک میزنی پشمک صورتیم نم چی صورتیم دوتاتوووون هی گوز گوز اضافه اب ...

چ خشن😂

لعنت بر پدرومادر هر عقده ایی ک تایپک منو گزارش بزنه یا نینی یار برام تگ کنه🗿هرگز در عمرم کسی رو گزارش نزدم ولی نکنین 😂🤝

میگم چیز اکانت برگشت نداره نصف مردم بات چپ افتادن

اشکال نداره😂😂

اگه کسی حرفی زد و جوابش رو ندادم یا برای معذرت خواهی تلاشی نکردم بدونه که حرفاش هیچی خودشم برام مهم نیست:) ✨🧸