2777
2789
عنوان

درد ارتودنسی

213 بازدید | 29 پست

تقریبا ۱۸ دی رفتم ارتودنسی

برا ۳۰ بهمن نوبت دادن

یعنی دیروز رفتم

دردش داره مثل خوره جونمو میخوره

نمیدونم چیکار کنم

قرص هم هیچوقت نمیندازم نمیتونم واقعا

دیشب اومدم کمپرس یخ بزارم ولی جا نمیشد داخل دهنم

لثه هام به شدت داره بهشون فشار میاد

حتی دندونمو به لبم میزنم درد میگیره

خاهش میکنم بگید چیکارکنم🤦🏻♀️🤦🏻♀️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم یکی دو ماه پیش انجام دادم

دو روز درد میکرد اما چون آروزی همیشگیم بود اصلا دردشو حس نمیکردم

یه بار دیگه صدام بزن جوجه....»🐣💛 بگو ببینم آخر شبا با دلتنگی چطوری کنار میای ؟! دلت برا غر زدنای من تنگ نشده؟اخر شب بی خداحافظی خوابیدنام چی ؟!دلت براشون تنگ نشده مجبور میشدی ب جای منم بگی شب ب خیر!💔🥲

عزیزممم برادر منم همین مشکل و داره فقط باید تحمل کنییییی

اینم بگم دکتر بهش گفت اگه بخوای از الان خودتو به قرص ببندی معده برات نمیمونه

یکی دو هفته اول سخته بعدش بهتر میشه تحمل کن عزیزم

خدایا خانوادمو خودت حفظ کن،😇شوهر گلمم حفظ کن از بدیای دنیا 😍😍😍😍😍

اسی اشکال ندارن می ارزه به خوشگل شدن

خیلی حالم بده به خودکشی فکر میکنم تو رو چهارده معصوم به اسم کاربریم دعا کن انشالله حتما همین روزا برم دانشکده دندون پزشکی ارتودنسی قبل از جراحی فک با بهترین کیفیت و کمترین هزینه کنم و تابستون ۱۴۰۵ جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه نداشته باشم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم انشالله و محتاج هیشکی نشیم 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم من و عزیزانم رو کتک نزنه و بهمون تهمت نزنه و توهین نکنه و آبرو و حیثیتمون نبره وشر و حیله برامون درست نکنه و خسیس نباشه برامون و انشالله پدرم همین امشب بره سرکار شغلی مثل نگهبانی و تایمش خیلی بالا باشه و پدرم هیچ وقت بیکار و خونه نشین نشه 🥹😭

تو رو خدا دعا کن انشالله دیگه تپق نزنم و زبونم موقع حرف زدن نگیره و انشالله هیچ وقت دهنم و زیر بغلم بوی بد نده خیلی رفتم دکتر و رعایت می کنم خوب نمیشم😭