2777
2789
عنوان

چربی پهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 56 پست
خانمای عزیز ممنون از راهنمایی تون ولی شرایط باشگاهو ندارم فعلا, اگه امکانش هس ورزشای خانگی رو بگید😘 ...

یه وسیله ای مثل استپ پیدا کن یا اگه میتونی بخر و ورزش با استپ انجام بده و وقتی میری روش پاتو از پهلو بیار بالا اینم هوازی ولی باید سریع انجام بدی

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم
ميشه بپرسم وزن و قدتونو ؟ و چاقي مو ضعي داريد يا نه؟

قدم ۱۵۷ وزن  ۶۳ .۴ ماهه ثابتم قبلش ۱۴ کیلو کم کردم.

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببنید دور کمرم ۷۸ و دور شکم و پهلو ۹۵.من سزارینی بودم و یه تیکه چربی بزرگ هست پایین شکمم

خب مربی دقیق تر میتونه بگه ولی فک کنم ورزش استپ برات خوب باشه وقتی میری روی استپ زانوتو تا شکم بیار بالا و سریع انجام بده

شما اروبيك كار كن وزنت كه امد پايين بعد بدنسازي  پياده روي فراموش نشه🌹

به چند برسم با این قد خوبه.وزنم چند بشه برم بدنسازی

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن
ببنید دور کمرم ۷۸ و دور شکم و پهلو ۹۵.من سزارینی بودم و یه تیکه چربی بزرگ هست پایین شکمم

منم سزارينيم 

البته رشته تخصصي من شنا و غواصيه 

من با اينايي كه گفتم ٩ كيلو كم كردم صبر كنيد عكس بزارم 

به 58  زير نظر مربي كار ميكنيد؟

ایروبیک که اره همه تو سالن با هم کار میکنیم با مربی

ببهشید متوجه حرفتون نشدم یعنی چی میده.

وقتی باشگاه بدنسازی بری مربی یه برنامه برای کار با دستگاه ها میده که دو ماه اول برای کاهش سایز و بعد برنامه عوض میشه که ورزش هوازی هم داخل برنامت میذاره در ضمن به هر کسی بر اساس شرایطش برنامه میده بعضی ها کلا ورزش هوازی انجام میدن ولی برای اینکه اندامشون شل وافتاده نشه کمی هم کار با دستگاه دارند برای همین میگم اگه شرایط یه باشگاه رفتن داری برو بدنسازی

نه بايد هر دوتارو باهم كار كنيد واسه تناسب اندام  هوازي هم عاليه .بايد شوك بديد به بدنتون اگه ...

شوک چجوریه گلم میشه یه کم توضیح بدی بی زحمت؟

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭
وقتی باشگاه بدنسازی بری مربی یه برنامه برای کار با دستگاه ها میده که دو ماه اول برای کاهش سایز و بعد ...

مرسی عزیز.ممنونم.پس از همین ماه رمصون برم بدنسازی یا ایروبیک برم تا اخر ماه .کدومش بهتره  البته بعد افطار میرم

اینا رو یک ربع اخر کار میکنیم.استپ هم یک‌روز در هفته س.ازین ص ساعت ایروبیک اولش نرمش و گرم کردن بعد رقص بعد این حرکات