2777
2789
عنوان

مهمونی افطاری مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 22 پست
من هر سال دعوت میکنم امسال هم تو تعطیلات عید نوروز دعوت کردم خواهر شوهرم نیومد برادر شوهرام جدا جدا ...

عزیزم باید صبر می کردی همه بیاند بعد سفره رو مینداختی 

و شما نرو وقتی علتشو از شوهرتون پرسیدن شوهرتون بگه فک میکردیم دوست ندارید زیاد بیایم ک همرو دعوت میکنید جز ماهارو 

عزیزم باید صبر می کردی همه بیاند بعد سفره رو مینداختی   و شما نرو وقتی علتشو از شوهرتون پ ...

برادرشوهر بزرگم میگفت من ساعت سه میرم مسافرت گرسنه ایم ناهر مارو بیار برای اونا ساعت دو سفره انداختم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم همینطوریم گلم مادشوهرم همسایمونه دیروز من گردو پلو درست کردم و سالاد شیرازی و همه چی اماده کردم شوهرم رفته بود بیرون زنگ زد گفت مئ خونه مادرمم تو هم بیا یه دقیقه باهم میشینیم و برمیگردیم دختراش وپسراش مهمونش بودن فقط بهذشوهر من نگفته بودداخرش تو بشقاب میوه خوری یه کم برنج داد گفت اینم سهم پسرم شوهرمنم گفت ما خودمون غذادداریم بزارجلو دامادات 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

اصلا اهل روزه و نماز نیستن فقط شوهر من روزه میگیره که دیروز نتونست منم که حامله ام

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

هههه 

مادرشوهر من که افتضاح 

فقط دوست داره بره مهمونی 

اخرین بار آبان خونش بودیم شام اونم خودمون رفتیم دعوت نکرد 

کلا فقط باید گذری برم ناراحت نشه 

حوصله نداره دعوت کنه 

خودمونم بریم رنگ و روش میپره 

من هر سال دعوت میکنم امسال هم تو تعطیلات عید نوروز دعوت کردم خواهر شوهرم نیومد برادر شوهرام جدا جدا ...

عزیز من چرا این طوری سفره میندازین ما تو مهمونیا وقتی همه اومدن و دور هم جمع شدن سفره میندازیم !!